Για το καλωσόρισμα
«Πλεξούδες» σφολιάτας με σουσάμι
Μπαλάκια τυριού με διάφορες επικαλύψεις σουπα
Σούπα
Κοτόσουπα με άγριο ρύζι και διάφορα λαχανικά
Πρώτο πιάτο
Κολοκύθα γεμιστή με ψαχνά κοτόπουλου, κάστανα, μανιτάρια και ρύζι
Σαλάτα
Με άισμπεργκ, αντίδια και μανιτάρια
Κύριο πιάτο
Φασιανοί μαγειρευτοί με πατάτες και γλυκοπατάτες
Επιδόρπιο
Κυδώνια ψητά με μαύρη ζάχαρη και σαντιγί
Τι πίνουμε στο τραπεζι
Να ξεκινήσουμε με ένα παγωμένο τσίπουρο που θα συνοδεύσει τα καλωσορίσματά μας. Να απολαύσουμε τη σούπα μας σκέτη και να σερβίρουμε ένα πλούσιο, περασμένο από βαρέλι Viognier με την εξαιρετική γεμιστή κολοκύθα. Κι όταν έρθει η ώρα του φασιανού πλούσια νεοκοσμίτικα Merlot και Cabernet θα έρθουν να συμπληρώσουν την ευωχία. Στο τέλος τα κυδώνια θα χαρούν μ’ ένα γλυκό αλλά παγωμένο Mοσχάτο κρασί.