Μαγειρέψτε υγιεινά και γευστικά σε ελάχιστο χρόνο

Μαγειρέψτε υγιεινά και γευστικά σε ελάχιστο χρόνο

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πολυμάγειρας της Bosch Autocook κάνει τα πάντα! Μαγειρεύει στον ατμό, σωτάρει, βράζει, ψήνει. Είναι χύτρα ταχύτητος και μαγειρεύει σε κενό αέρος.

Ένας επαγγελματίας στην κουζίνα σας που θα σάς βοηθήσει να κερδίσετε χρόνο αλλά κυρίως θα σάς βγάλει ασπροπρόσωπους στους φίλους και στην οικογένειά σας. Θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να μην πετύχετε το φαγητό καθώς όλα είναι αυτοματοποιημένα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα που ταιριάζει στην συνταγή σας ανάμεσα από 16 προγράμματα. Δηλαδή 16 διαφορετικούς τρόπους μαγειρέματος!

Επίσης, περιλαμβάνει νεανικό βιβλίο με 100 συνταγές και επιπλέον μπορείτε να κατεβάσετε το mobile App με 130 συνταγές, που συνεχώς προστίθενται νέες, για εύκολη βήμα προς βήμα εκτέλεση!

Τέλος στο καμένο ψητό και στα παραβρασμένα μακαρόνια. Το χρονόμετρο μετρά και σταματά αυτομάτως την προεπιλεγμένη ώρα. Κανονίζετε την θερμοκρασία ανάλογα με το πόσο ψημένο ή άψητο τρώτε το φιλέτο σας. Και αν έχετε κέφια φτιάχνετε κι ένα σπιτικό γιαούρτι ή ένα κέικ για τα παιδιά σας. Εννοείται με την εγγύηση της Bosch, μιας εταιρείας που μάς έχει συνηθίσει στην υψηλή ποιότητα.

Ολοι μπορούν να μαγειρέψουν. Κι αυτό είναι υπόσχεση! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.autocook.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή