Opel Grandland X

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Tα δύο εντελώς νέα crossover (CUV) θα λανσαριστούν το 2017 και συνδυάζουν τη γοητεία ενός SUV με ένα υψηλό επίπεδο δυναμικής συμπεριφοράς. Το Grandland X δένει άριστα με το δραστήριο lifestyle της εποχής μας διαθέτοντας ακαταμάχητο off road στυλ, υπερυψωμένα καθίσματα, σφαιρική ορατότητα, εύκολη πρόσβαση (είσοδο/έξοδο) και πλούσιο χώρο αποσκευών. Στυλιστικά, συνδυάζει έξυπνα τη στιβαρότητα με την κομψότητα, ενώ η σχεδιαστική φιλοσοφία του εσωτερικού του ‘παντρεύει’ την άνεση με την πρακτικότητα. Το Grandland X θα επεκτείνει την ποικίλη γκάμα της Opel στην εξαιρετικά δημοφιλή συμπαγή κατηγορία όπου θα πλαισιώσει το επιτυχημένο Astra, Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016, και το πρόσφατα λανσαρισμένο Zafira.

 
«Το όνομα Opel Grandland X συμβολίζει το πνεύμα της περιπέτειας που προτρέπει σε νέες εξερευνήσεις – στο αστικό τοπίο ή στην εξοχή. Το νέο μας crossover φαίνεται καταπληκτικό και θα προσελκύσει νέους πελάτες στη μάρκα Opel,» δήλωσε η CMO της Opel, Tina Müller
 
Το Grandland X είναι μέρος της προϊοντικής επέλασης της Opel κατά τη διάρκεια της οποίας θα λανσαριστούν 29 νέα μοντέλα από το 2016 έως το 2020. Το νέο CUV θα κάνει την είσοδό του σε μία ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά: Σε διάστημα δέκα ετών, από το 2007 έως το 2017, το Ευρωπαϊκό μερίδιο των μοντέλων SUV/CUV θα έχει αυξηθεί από επτά σε 20% επί των πωλήσεων όλων των νέων οχημάτων. Το Opel Crossland X και Opel Grandland X θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη συνέχιση αυτής της αύξησης.

 
Το Opel Crossland X αναμένεται στην κατηγορία B το πρώτο εξάμηνο του 2017 – μία κατηγορία στην οποία το συμπαγές SUV της Opel, MOKKA X, απαριθμεί πάνω από 600.000 πωλήσεις. Το Opel Grandland X θα εκπροσωπεί μία κατηγορία μεγαλύτερη των συγγενικών μοντέλων του από το φθινόπωρο του 2017 – σε επίπεδο Ευρωπαϊκών πωλήσεων, το ένα στα πέντε νέα αυτοκίνητα είναι συμπαγές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή