Τα τελευταία μηνύματα των θυμάτων του μοιραίου Τουπόλεφ

Τα τελευταία μηνύματα των θυμάτων του μοιραίου Τουπόλεφ

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονίζουν τα μηνύματα των επιβατών της μοιραίας πτήσης του στρατιωτικού αεροπλάνου που συνετρίβη στη Μαύρη Θάλασσα το πρωί της Κυριακής.

Σύμφωνα με το ρωσικό δίκτυο Russia Today, ο 30χρονος καλλιτέχνης Ντμίτρι Λιτβιάκοφ έστειλε γραπτό μήνυμα στη σύζυγό του πριν το δυστύχημα.

«Πηγαίνετε για ύπνο αγάπες μου. Δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει η πτήση», έγραψε στη σύζυγό του Βαλεντίνα και στον γιο τους Ματβέι.

«Θα ανεφοδιαστούμε στο Σότσι. Εκεί κατευθυνόμαστε τώρα. Σ’αγαπώ», ήταν το τελευταίο μήνυμα του Λιτβιάκοφ.

Παράλληλα, η μητέρα ενός άλλου μουσικού, του Αλεξάντρ Στούκο, που ταξίδευε μαζί με τα υπόλοιπα 64 μέλη της μπάντας, δήλωσε ότι εξαρχής δεν ήθελε ο γιος της να μεταβεί στη Συρία.

«Ήταν το μοναδικό ταξίδι που του ζήτησα να μην κάνει. Τον παρακαλούσα για μία εβδομάδα να μην πετάξει», είπε συντετριμμένη η Νίνα Φεντόροβα Στούκο στο Russia Today.

«Με κάλεσε από το αεροπλάνο και μου είπε ότι θα προσγειωνόταν στις πέντε το πρωί. Μου υποσχέθηκε ότι θα μου στείλει μήνυμα. Περίμενα μέχρι τις πέντε και τίποτα. Τότε τον κάλεσα εγώ, αλλά το τηλέφωνό του έλεγε πως δεν είναι διαθέσιμος. Δεν ήξερα τίποτα μέχρι που η κόρη μου μου τηλεφώνησε το πρωί και μου είπε ότι το αεροπλάνο με το οποίο πετούσε ο Σάσα συνετρίβη», είπε συντετριμμένη η μητέρα του.

«Οι πιο φιλήσυχοι άνθρωποι πέθαναν. Μουσικοί, τραγουδιστές που δεν είχαν σχέση με τον πόλεμο, αλλά απλώς τραγουδούσαν πατριωτικά τραγούδια με τις όμορφες φωνές τους», συμπλήρωσε.

«Ήταν άξιοι άνθρωποι. Ήταν η περηφάνια της Ρωσίας και τώρα όλη η μπάντα σκοτώθηκε», προσέθεσε.

Εκτός από τα συγκινητικά μηνύματα, δεν έλλειψαν και οι περιπτώσεις ανθρώπων που ανήρτησαν φωτογραφίες από το αεροδρόμιο Τσκαλόφσκι πριν τη μοιραία πτήση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή