Μεταγραφικό σαφάρι στην ΑΕΚ για δύο ακόμη προσθήκες

Μεταγραφικό σαφάρι στην ΑΕΚ για δύο ακόμη προσθήκες

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού (Ογκνιεν Βράνιες) και ενός κεντρικού μέσου (Αστρίτ Αϊντάρεβιτς), στην ΑΕΚ επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους για τη μεταγραφή δύο ακόμη παικτών: έναν για τα άκρα της επίθεσης και έναν για τη θέση του σέντερ φορ.

Ψηλά στη λίστα του τεχνικού διευθυντή της Ενωσης Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς βρίσκεται ο 25χρονος Σουηδομαροκινός εξτρέμ Ναμπίλ Μπαχούι, ο οποίος ανήκει στο Αμβούργο. Πιθανότερο σενάριο μοιάζει ο εξάμηνος δανεισμός του παίκτη με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2018 και στη Σουηδία θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του Μπαχούι από τη γερμανική ομάδα, εμφανίζοντας την ΑΕΚ ως το πρώτο φαβορί για την απόκτησή του.

Στο θέμα του σέντερ φορ υπάρχει στασιμότητα, αφού δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα το μέλλον των Ούγκο Αλμέιδα και Τόμας Πέκχαρτ στην ομάδα. Ο Πορτογάλος αποτέλεσε το «βαρύ» όνομα στις μεταγραφές του καλοκαιριού, αλλά τέσσερις μήνες μετά παραμένει… βαρύς μόνο στις κινήσεις του. Από την άλλη, ο Τσέχος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζοσέ Μοράις, έχει αρχίσει να βρίσκει δίχτυα, αλλά ουδείς πιστεύει πως είναι ο παίκτης που μπορεί να βασιστεί πάνω του η ΑΕΚ. Μία επιλογή για τη θέση του φορ είναι και ο Αργεντινός Περέιρα Ντίας, ο οποίος έχει χαρακτηριστικά… πολυθεσίτη, αφού μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στις θέσεις γύρω από αυτήν.

• Ο Κώστας Γαλανόπουλος ταλαιπωρείται από εμπύρετη ίωση και δεν προπονήθηκε χθες. Το ίδιο συνέβη και με τον Ούγκο Αλμέιδα, που έχει προσβληθεί από αμυγδαλίτιδα, ενώ οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Χρήστος Αραβίδης συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα. Ο Ντάρκο Ζόριτς απουσίασε με ειδική άδεια προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου του για τη γέννηση του παιδιού τους. Για σήμερα είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση.

• Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βαγγέλης Πλατέλλας, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους με την ομάδα του Περιστερίου. Σε συνέντευξή του στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε πως «χάλασε το κλίμα και η λειτουργία της ΑΕΚ όταν έφυγε ο Δέλλας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή