Δύο τραυματίες από επίθεση σε τζαμί στην Κωνσταντινούπολη

Δύο τραυματίες από επίθεση σε τζαμί στην Κωνσταντινούπολη

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέο κρούσμα βίας σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί σε τζαμί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τους πυροβολισμούς έχουν τραυματιστεί δύο άτομα. Πιο συγκεκριμένα, το DHA αναφέρει πως το συμβάν σημειώθηκε στα βόρεια της ευρωπαϊκής πλευρά της Κωνσταντινούπολης, χωρίς να υπάρχει μεγάλη ροή πληροφοριών.

Σύμφωνα με το turkhabergazetesi.com, ο δράστης πυροβόλησε με ένα κυνηγετικό όπλο, με τις αστυνομικές Αρχές να εξετάζουν το οπτικοακουστικό υλικό από κοντινές κάμερες ούτως ώστε να καταφέρουν να τον συλάβουν. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως βρέθηκαν ίχνη μολύβδου από τους πυροβολισμούς στο τζαμί, ενώ οι μέχρι στιγμής εκτιμήσεις των αστυνομικών είναι πως το περιστατικό δεν φαίνεται να σχετίζεται με πολιτικά κίνητρα.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες τουλάχιστον δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν όπως ανέφερε η εφημερίδα Turkhaber. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η επίθεση συνέβη στο τέμενος Χασάν Πασά. Ο δράστης άνοιξε πυρ ενάντια στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για προσευχή μέσα στο τέμενος.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με αναφορές, ενώ η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και διεξάγει έρευνες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή