Ξυλοδαρμός του Τούρκου σχεδιαστή μόδας Σανσάλ στην Κωνσταντινούπολη (Video)

Ξυλοδαρμός του Τούρκου σχεδιαστή μόδας Σανσάλ στην Κωνσταντινούπολη (Video)

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο Τούρκος σχεδιαστής μόδας, Μπαρμπαρός Σανσάλ, όταν προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ, καθώς είχε προηγηθεί απέλαση του από τα κατεχόμενα στην Κύπρο, έπειτα από βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το οποίο θεωρήθηκε ότι προσβάλει την Τουρκία.

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας, λίγο πριν από την φονική επίθεση ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο νυχτερινό κέντρο Ρέινα της Κωνσταντινούπολης ακούγεται σε βίντεο να λέει:

«Αυτή την ώρα είμαι στην βόρεια Κύπρο και ο νέος χρόνος έχει μπει λόγω της καταπίεσης που υπήρξε. Στην Κυπριακή Δημοκρατία θα μπει ο νέος χρόνος σε μια ώρα. Σε λίγο θα πάω στη Λευκωσία και θα γιορτάσω κι εκεί… Εσείς συνεχίστε να γιορτάζετε μέσα σε τόση βρωμιά, ντροπή και αθλιότητα».

Μετά την προσγείωση του στο Ατατούρκ Τούρκοι πολίτες, του επιτέθηκαν και τον λιντσάρισαν για όσα είχε γράψει στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης τον Μπαρμπαρός Σανσάλ περίμενε η αστυνομία στο αεροδρόμιο Ατατούρκ για να τον συλλάβει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή