Lenshop.gr: Το μεγαλύτερο online οπτικό κατάστημα

Lenshop.gr: Το μεγαλύτερο online οπτικό κατάστημα

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Lenshop.gr ανήκει στον όμιλο οπτικά Ανδρεάδη και δημιουργήθηκε για την κάλυψη των αναγκών των χρηστών πάνω στους φακούς επαφής, στα υγρά φακών επαφής και στα γυαλιά ηλίου και σκελετούς οράσεως στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Η επιχείρηση Ανδρεάδη είναι μια οικογενειακή επιχείρηση από την Κατερίνη. Ξεκίνησε το 1933 και ήταν ένα από τα πρώτα δέκα οπτικά της Ελλάδος. Αυτή τη στιγμή η επιχείρηση αριθμεί 8 καταστήματα στην Κατερίνη, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

 

Lenshop.gr: Το μεγαλύτερο online οπτικό κατάστημα-1

Το Lenshop.gr ξεκίνησε το 2011 με κύρια ενασχόληση τους φακούς επαφής και τα υγρά φακών, προσφέροντας καλές τιμές και αξιόπιστες υπηρεσίες. Μετά από λίγους μήνες προστέθηκε μια μεγάλη γκάμα γυαλιών ηλίου που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα καινούργια μοντέλα. Το 2016 προστέθηκε η επιλογή για την κατασκευή γυαλιών οράσεως με πιστοποιημένους φακούς, συνοδευόμενοι με κάρτα γνησιότητας της εταιρίας. Με αυτό τον πρωτοποριακό τρόπο με λίγα μόλις κλικ καταχωρώντας απλά τη συνταγή του γιατρού σας τα γυαλιά βρίσκονται στην πόρτα σας, φυσικά με δυνατότητα επιστροφής ενός ποσού στους ασφαλισμένους καταναλωτές. Πλέον η σελίδα εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες των χρηστών για τα μάτια τους, με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, με καταρτισμένο προσωπικό αλλά και με 6 εξειδικευμένους οπτικούς που ανήκουν στο δυναμικό της. Στην εταιρία πιστεύουνε στην κατάρτιση και στην εκπαίδευση του προσωπικού για αυτό όλοι οι συνεργάτες της εταιρίας παρακολουθούν σεμινάρια για όλες τις εξελίξεις στους φακούς επαφής αλλά και στους φακούς οράσεως. Η ομάδα του Lenshop.gr επισκέπτεται κάθε χρόνο, τις μεγαλύτερες εκθέσεις σε όλο το κόσμο για να ενημερώνεται πάνω στις τελευταίες τάσεις της μόδας αλλά και σε όλα τα τελευταία νέα στο χώρο των οπτικών.

Σήμερα το Lenshop.gr εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες καταναλωτές από την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και από όλο τον κόσμο, στέλνοντας παραγγελίες σε κάθε γωνιά του πλανήτη, παρέχοντας με αξιοπιστία και σεβασμό τις καλύτερες υπηρεσίες και την καλύτερη εξυπηρέτηση που απαιτεί ο πελάτης του σήμερα. 

Δείτε εδώ την μεγάλη ποικιλία σε φακούς επαφής και γυαλιά από το Lenshop.gr

Υπάρχει και η αγγλική έκδοση της σελίδας εδώ: Lenshop.eu

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή