H Céline είναι σικ

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα χρονιά και ποδαρικό με γαλλική φινέτσα έκανε το πεντάστερο ξενοδοχείο Maison Albar Hotel-Paris Céline στη συνοικία Les Halles, στην καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας.

Η ιδιοκτήτριά του, Céline Falco, γόνος οικογένειας ξενοδόχων με παράδοση στη φιλοξενία που μετράει σχεδόν εκατονταετία, επέλεξε ένα ιστορικό κτίριο του 1866, αντιπροσωπευτικό δείγμα παρισινής αρχιτεκτονικής της εποχής, και σε αυτό στέγασε το όραμά της: έναν χώρο συνώνυμο της γαλλικής κομψότητας, φιλόξενο και κοσμοπολίτικο, ο οποίος θα μπορεί να γίνει δεύτερο σπίτι τόσο για ταξιδιώτες όσο και για τους ντόπιους.

Γκουρμέ εστιατόριο και spa με εσωτερική πισίνα περιλαμβάνονται στις πολυτελείς ανέσεις, ενώ από τα 60 διαθέσιμα δωμάτια το πιο εντυπωσιακό είναι το δίχωρο «1923».

Το όνομά του αποτίνει φόρο τιμής στο πρώτο ξενοδοχείο της οικογένειας που χτίστηκε το 1923 και απολαμβάνει πανοραμική θέα 180° στην πόλη από τον τελευταίο όροφο.

www.maison-albar-hotel-paris-celine.com

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή