Εξιχνιάστηκε η πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του πρώην Eπισκόπου Νύσσης

Εξιχνιάστηκε η πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του πρώην Eπισκόπου Νύσσης

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξιχνιάστηκε από το τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας η πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του πρώην Eπισκόπου Νύσσης Ελευθερίου Κατσαΐτη, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός ανήμερα τα Φώτα του 2012 μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστες είναι τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αφγανιστάν σε βάρος των οποίων ασκήθηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Προς το παρόν, διαφεύγουν τη σύλληψη καθώς στο διάστημα που μεσολάβησε από τη δολοφονία του 83χρονου κληρικού και μέχρι την εξιχνίαση του φόνου εγκατέλειψαν την Ελλάδα και ταξίδεψαν στην κεντρική και δυτική Ευρώπη. Στο πλαίσιο της έρευνας πάντως  τα ίχνη τους έχουν εντοπιστεί (κατέθεσαν ως μάρτυρες) και επίκειται η σύλληψή τους αμέσως μόλις εκδοθούν ευρωπαϊκά εντάλματα εναντίον τους.

Ο 83χρονος  είχε βρεθεί δολοφονημένος στο διαμέρισμά του στην οδό Κοδριγκτώνος. Δεν είχε εξωτερικά τραύματα αλλά ένα μαντίλι στο στόμα και ο θάνατος του ήταν ασφυκτικός. Στο διαμέρισμα δεν είχαν διαπιστωθεί ίχνη διάρρηξης, ενώ δεν έλειπαν αντικείμενα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή