Στη νύφη αντί της… πεθεράς

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποδοκιμασίες στο Ολυμπιακό Στάδιο κατά του Μοράις, για το 0-0 με τον Παναιτωλικό. Το ίδιο σκηνικό και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για τον Μπέντο, όσο παρέμενε ο… εφιάλτης της απώλειας βαθμών για τον Ολυμπιακό, στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Η ΑΕΚ έμεινε στην ισοπαλία και ο προπονητής της ήδη βρίσκεται μεταξύ «μένει – φεύγει», ενώ οι πρωταθλητές πήραν το τρίποντο στο «+3» και ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί και να ισχυρίζεται πως με τις εμπνευσμένες του αλλαγές πέτυχε την ανατροπή!

Ομως το ζητούμενο είναι αν αυτές οι αποδοκιμασίες πρέπει να εστιάζονται αποκλειστικά στους δύο προπονητές ή είναι αναγκαίο οι οπαδοί να δουν και λίγο παραπέρα. Δηλαδή, ποιοι τους έφεραν και με τι υλικό προσπαθούν να παρουσιάσουν ένα σύνολο, που πέρα από το αποτέλεσμα θα μπορεί να παρουσιάζει και ένα υποφερτό θέαμα. Φυσικά, για να συμβεί αυτό, θα πρέπει πρωτίστως οι «αυλοκόλακες» να πάψουν να παρουσιάζουν τους εκάστοτε νέους τεχνικούς και ποδοσφαιριστές σαν «φαινόμενα», αλλά να ενημερώνουν τους αναγνώστες και τους ακροατές τους για την πραγματική τους αξία και τις δυνατότητες.

Αλλά μήπως οι οπαδοί τα λένε στη νύφη για να τα ακούσει η πεθερά; Γιατί, τουλάχιστον στην περίπτωση του Μπέντο, δεν μπορώ να δεχτώ πως ο Πορτογάλος δεν βλέπει το πόσο πάσχει η άμυνά του, στο κέντρο και αριστερά. Το τεράστιο αυτό πρόβλημα «κραύγαζε» από την περυσινή περίοδο. Παρ’ όλα αυτά, δεν έγινε καμία κίνηση από τη διοίκηση να βρεθεί αξιόπιστη λύση. Προτιμήθηκαν οι φτηνές και οι εκ των… έσω, γεγονός που μπορεί και να κάψει τον όποιο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή προέρχεται από τις ακαδημίες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή