Κερδίστε ένα CORUM Admiral’s Cup AC-One 45 Squelette

Κερδίστε ένα CORUM Admiral’s Cup AC-One 45 Squelette

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το CORUM Admiral’s Cup AC-One 45 Squelette ανήκει στην ναυτικής ιδιοσυγκρασίας συλλογή Admiral’s Cup που έχει πάνω από μισό αιώνα ιστορίας. Είναι εφοδιασμένο με έναν «σκελετωμένο» μηχανισμό, με ωραία αρχιτεκτονική και μοντέρνα εκτέλεση. Η ευμεγέθης κάσα του σε διάμετρο 45 mm είναι από τιτάνιο βαθμού 5, άρα είναι εξαιρετικά ελαφριά. Συνδυάζεται με την γνώριμη δωδεκάγωνη στεφάνη των Admiral’s Cup, η οποία φέρει εσωτερικά τις σημαίες του ναυτικού κώδικα στους διακριτικούς τόνους του γκρι.

Το ρολόι δεν διαθέτει κλασικό καντράν, αφήνοντας σε κοινή θέα τον περίτεχνο μηχανικό μικρόκοσμό του. Οι «σκελετωμένες» γέφυρες φέρουν σκούρα γκρι επιμετάλλωση και κάνουν ωραία αντίθεση με το χρυσό χρώμα των τροχών. Το σχεδόν ανύπαρκτο καντράν είναι δομημένο σε διάφορα επίπεδα, δημιουργώντας μία συναρπαστική αίσθηση βάθους.

Κερδίστε ένα CORUM Admiral’s Cup AC-One 45 Squelette-1

Αυτό που τραβάει αμέσως την προσοχή είναι ο δίσκος της ημερομηνίας. Είναι ορατός σε όλο του το μεγαλείο, με «σκελετωμένους» όλους τους αριθμούς ενώ η σχετική ένδειξη εμφανίζεται σε κάθετο παράθυρο στο 6. Οι 12 μπάρες στις ενδείξεις των ωρών φέρουν επίστρωση Super-Luminova για να είναι ορατές ακόμη και στο σκοτάδι. Το λογότυπο της Corum είναι από ένα μεταλλικό κράμα επικολλημένο στην εσωτερική πλευρά του κρυστάλλου ζαφειριού και μοιάζει σαν να αιωρείται στο κενό. Κρύσταλλο ζαφειριού σφραγίζει και την πλάτη του ρολογιού, αποκαλύπτοντας την πίσω όψη του αυτόματου Calibre CO 9000 με τον ιδιαίτερο skeleton ρότορα. Το Corum Admiral Cup AC-One 45 Squelette είναι στεγανό μέχρι 300 μέτρα βάθος και αγκαλιάζει τον καρπό με ένα κομψό μαύρο λουράκι από δέρμα κροκοδείλου.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Χρονοτήμ (τηλ.: 210 3238250)

 

Τακτικός Νικητής:Βασιλεία Παπαδοπούλου

Αναπληρωματικός Νικητής: Σπύρος Ιγνατιάδης

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή