Αναβολή αγώνα, επίσπευση αποφάσεων

Αναβολή αγώνα, επίσπευση αποφάσεων

2' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αναβολή του αγώνα του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος αποφάσισε η ΕΠΟ λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που υπάρχουν στην πόλη της Βοιωτίας, αλλά και της τραγικής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου. Η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται λίγες μέρες μετά την ήττα της ΑΕΚ στην Τρίπολη από τον Αστέρα (3-2) και εν μέσω ενός οργίου φημών που αφορά την παρουσία του Ζοσέ Μοράις στον πάγκο της ΑΕΚ. Το μέλλον του Πορτογάλου στον πάγκο της ομάδας είναι αμφίβολο, καθώς η μέχρι τώρα πορεία της Ενωσης επί των ημερών του Μοράις είναι απογοητευτική. Παρ’ όλα αυτά, η αναζήτηση νέου προπονητή και τα στοιχεία που «ψάχνει» η ΑΕΚ είναι μέχρι στιγμής άγνωστα, καθώς η σεζόν βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη καμπή, ενώ φημολογείται πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναζητεί προπονητή με ισχυρό βιογραφικό.

Η εικόνα της Ενωσης δίνει δικαιώματα σε όλους τους αντιπάλους της, ενώ την προσεχή Κυριακή αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ο Μοράις πιθανότατα δεν θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της ΑΕΚ στον αγώνα της Λεωφόρου, αλλά τα πάντα είναι ακόμη στον «αέρα». Μετά τα όσα συνέβησαν στην αρχή της σεζόν με τον Στέλιο Μανωλά, μοιάζει δύσκολη και κάποια βραχυπρόθεσμη λύση εκ των έσω, καθώς προπονητής της Κ20 είναι αυτή τη στιγμή ο Νίκος Παναγιωτάρας και η ενεργοποίησή του ως πρώτου προπονητή μοιάζει αδύνατη.

Η ΑΕΚ, βέβαια, πρέπει πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσει τον τρόπο προσέγγισης ως προς τις μεταγραφές, τους προπονητές αλλά και τις ίδιες της τις φιλοδοξίες. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι αδύνατον να έρθει ένας προπονητής μεγάλης αξίας χωρίς να συνοδεύεται η παρουσία του στον πάγκο με υψηλό μεταγραφικό προϋπολογισμό. Από την άλλη, βεβαίως, αν υπάρξει κάποιο συγκεκριμένο πλάνο που να αφορά ακαδημίες ή αναζήτηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών μικρής ηλικίας, μπορεί να υπάρξει προσέλκυση ικανού και φιλόδοξου προπονητή έστω και με λιγότερα χρήματα, αλλά μια τέτοια συμφωνία θα αφορά έναν άνθρωπο που θα προσπαθήσει να αναπτυχθεί ταυτόχρονα με την ΑΕΚ.

Στα αγωνιστικά, μετά την αναβολή του αγώνα με τον Λεβαδειακό, ο Ογκνιέν Βράνιες θα εκτίσει την τιμωρία του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, συνεπώς η επιστροφή του Τσιγκρίνσκι στο βασικό σχήμα είναι δεδομένη. Ο Ανταμ Τζανετόπουλος παραχωρήθηκε δανεικός στον Ηρακλή για τους επόμενους έξι μήνες.

Οσον αφορά τα μεταγραφικά, η υπόθεση του Περέιρα Ντίας φαίνεται να παίρνει θετική τροπή, καθώς το συμβόλαιο του Αργεντινού επιθετικού με την Τζοχόρ αναμένεται να λυθεί σύντομα προκειμένου να ενεργοποιηθεί η συμφωνία του με τους «κιτρινόμαυρους». Στην ΑΕΚ υπάρχει ακόμη η σκέψη απόκτησης αριστερού μπακ, αλλά όχι ως βασική προτεραιότητα.

Στον άλλο αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, τα Τρίκαλα υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης στις 17.15, ωστόσο και αυτή η αναμέτρηση είναι αμφίβολο αν θα πραγματοποιηθεί, επίσης λόγω των καιρικών συνθηκών. Το Σαββατοκύριακο, μάλιστα, αναβλήθηκε δύο φορές ο αγώνας των Τρικάλων με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή