Πρόσωπα

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ιστορία είναι λίγο-πολύ γνωστή: η Μέριλ Στριπ επιτέθηκε λεκτικά στον Ντόναλντ Τραμπ και εκείνος ανταπάντησε στο Twitter ότι η νικήτρια πολλών Οσκαρ είναι υπερεκτιμημένη ηθοποιός. Τώρα, ο Τζορτζ Κλούνεϊ (φωτ.) έρχεται να συνταχθεί στο κοινό μέτωπο εναντίον του προέδρου, αναφέροντας ότι «Οι ΗΠΑ είναι ολίγον άτυχες να έχουν εκλέξει έναν τέτοιο ηγέτη. Δεν τον ψήφισα, δεν τον υποστηρίζω και δεν νομίζω ότι είναι η κατάλληλη επιλογή γι’ αυτήν τη χώρα», προσθέτοντας ότι η ευχή όλων είναι πως δεν θα τα θαλασσώσει ο νεοεκλεγείς.

(…) Η αλήθεια είναι πάντως ότι ο Τραμπ έχει κάκιστες σχέσεις με τον καλλιτεχνικό κόσμο ακόμα και με τους νεκρούς. Η Νάνσι Σινάτρα δήλωσε δημόσια ότι δεν θα ήθελε η φωνή του πατέρα της να ακουστεί στην τελετή ανάληψης των καθηκόντων του νέου προέδρου. Προσέθεσε ότι αν ζούσε ο Φρανκ Σινάτρα δεν θα πήγαινε μιας και σε ολόκληρη την καριέρα του είχε αποδείξει ότι απεχθάνεται τις διακρίσεις και τον ρατσισμό.

(…) Χαράς ευαγγέλια για τους φανατικούς της σειράς αλλά και του ιδιόρρυθμου σκηνοθέτη της. Ο λόγος για το περίφημο Twin Peaks, που ξαναβγαίνει στη μικρή οθόνη τον Μάιο με το πρώτο επεισόδιο, το οποίο βέβαια είναι σκηνοθετημένο από τον Ντέιβιντ Λιντς. Συνολικά θα βγουν στον αέρα 18 επεισόδια και ο σκηνοθέτης γύρισε όλο το υλικό σαν να είναι μια τεράστια ταινία την οποίαν μετά μοίρασε σε ενότητες της μιας ώρας. Η σειρά που ξεκίνησε από την τηλεόραση και πέρασε και στον κινηματογράφο είχε κάνει θραύση τη δεκαετία του ’90 τόσο για το θέμα της όσο και για τη μουσική της.

(…) Eίναι μια περιοχή που δεν προσελκύει τους καλλιτέχνες εξαιτίας της έντασης. Ομως φαίνεται ότι το συγκρότημα των Coldplay θα δώσει συναυλίες τόσο για τους Ισραηλινούς όσο και για τους Παλαιστίνιους στη Δυτική Οχθη τον προσεχή Νοέμβριο, μια περιοχή που έχει αρκετούς εποίκους. Ο τραγουδιστής τους Κρις Μάρτιν εθεάθη πρόσφατα στο Ισραήλ και τροφοδότησε τις φήμες για μελλοντικές εμφανίσεις. Στόχος του είναι να προωθήσει την ειρήνη σε έναν ταλαιπωρημένο από τη βία τόπο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή