Ψάχνει και διαψεύδει η ΑΕΚ, πρόβλημα με τον Τσιγκρίνσκι

Ψάχνει και διαψεύδει η ΑΕΚ, πρόβλημα με τον Τσιγκρίνσκι

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέσσερις ημέρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ συνεχίζει να πορεύεται με προπονητή τον Ζοσέ Μοράις, που μένει… μέχρι να φύγει. Η Ενωση είναι φανερό πως αναζητεί προπονητή, χωρίς όμως να διαρρέει οποιαδήποτε περίπτωση και περιορίζεται σε διαψεύσεις ονομάτων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Τελευταία, αυτή για τον Νίκο Κωστένογλου, καθώς η φημολογία περί συνάντησής του με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς πυροδότησε σενάρια περί ανάληψης καθηκόντων.

Το γεγονός πως τη μία μέρα ακούγεται το όνομα του Μίτσελ και την άλλη του Νίκου Κωστένογλου μαρτυρά και την πλήρη μυστικότητα με την οποία κινείται η ΑΕΚ ως προς το θέμα του προπονητή. Με τα τωρινά δεδομένα και τον χρόνο να πιέζει, πιθανότερο σενάριο είναι η ΑΕΚ να παραταχθεί στο ντέρμπι με τους «πράσινους» έχοντας στον πάγκο τον Ζοσέ Μοράις.

Η χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ έβγαλε άσχημα νέα, αφού ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό είναι αμφίβολη. Δεδομένου ότι ο Βράνιες είναι τιμωρημένος, η ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί σε ακόμη ένα παιχνίδι με αμυντικό δίδυμο τους Λαμπρόπουλο και Κολοβέτσιο. Στα θετικά, το γεγονός πως επέστρεψε ο Ντίντακ, καθώς ο Ντίας έχει μέχρι στιγμής φανεί πολύ κατώτερος του αναμενομένου.

Οπως ανακοίνωσε χθες το απόγευμα η ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς προστέθηκε στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδος. Ο Μπαρμπαλιάς είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, έχει εργαστεί ως βοηθός προπονητή και από το 2008 βρισκόταν στον Ολυμπιακό, ενώ εξειδικεύεται στην αγορά της Λατινικής Αμερικής και της Γαλλίας.

Ως προς την περίπτωση του Περέιρα Ντίας, οι εκπρόσωποι του παίκτη διεμήνυσαν στην ΑΕΚ πως το συμβόλαιο του Αργεντινού με την Τζοχόρ λύθηκε. Στην ΑΕΚ κρατούν μικρό καλάθι, καθώς οι μάνατζερ του ποδοσφαιριστή έχουν ξαναπεί το ίδιο πράγμα χωρίς να ισχύει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή