Τι απαντά η Μισέλ στα κολακευτικά σχόλια Ομπάμα

Τι απαντά η Μισέλ στα κολακευτικά σχόλια Ομπάμα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μισέλ Ομπάμα τίμησε τον σύζυγό της με έναν παιχνιδιάρικο τρόπο στην τελευταία της εμφάνιση στο «The Tonight Show» του Τζίμι Φάλον.

Σε ένα σκετς της εκπομπής με τίτλο «Thank you notes», ο παρουσιαστής «ευχαριστεί» με σατιρικό τρόπο πρόσωπα και πράγματα της επικαιρότητας. 

Στη χθεσινοβραδινή του εκπομπή λοιπόν ο Φάλον ζήτησε από τη Μισέλ Ομπάμα να συμμετέχει στις «ευχαριστίες», κι εκείνη επέλεξε να γράψει ένα μικρό γράμμα στον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

«Σε ευχαριστώ Μπαράκ, που απέδειξες πως δεν είσαι μια ξενέρωτη πάπια, αλλά η δικιά μου ασημένια αλεπού», έγραψε η Μισέλ Ομπάμα, αξιοποιώντας τον χαρακτηρισμό «silver fox» που αποδίδεται σε γοητευτικούς άνδρες με γκρίζα μαλλιά.

Ακολούθησαν γέλια από το κοινό και τον παρουσιαστή, και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ ανταποκρίθηκε λέγοντας: «Στοχεύω σε ένα πολύ καλό δώρο!».

Το ζέυγος Ομπάμα θα αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο στις 20 Ιανουαρίου, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ ορκιστεί ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή