Oι «παλιοί» τα γκολ, οι νέοι τα φλας

Oι «παλιοί» τα γκολ, οι νέοι τα φλας

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με φαρδιά-πλατιά την υπογραφή των «παλιών» Λέτο και Μπεργκ, αλλά και γαρνιτούρα τη φρεσκάδα των «νέων» Χατζηγιοβάννη και Ευαγγέλου, ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 στη Λεωφόρο τον Κισσαμικό και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκρισή του στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Ηταν μια νίκη που ήλθε πιο δύσκολα απ’ όσο δείχνει το τελικό σκορ και οφείλεται κυρίως στην ατομική κλάση κάποιων παικτών, παρά στη συνολική απόδοση των «πρασίνων». Ειδικά στο α΄ ημίχρονο, η αδυναμία των γηπεδούχων να φτιάξουν φάσεις παρά την πίεση που ασκούσαν ήταν τόσο φανερή, που συνοδεύθηκε με αρκετές αποδοκιμασίες των οπαδών της ομάδας που περίμεναν πολλά περισσότερα από το στεγνό 0-0 του α΄ μέρους, με μόνο δύο καλές ευκαιρίες από Βιγιαφάνες και Μπεργκ.

Η εικόνα στην επανάληψη άλλαξε λόγω κάποιων εξάρσεων του Παναθηναϊκού, που απέφεραν δύο υπέροχα γκολ από τον Μπεργκ στο 50΄ έπειτα από εξαιρετική συνεργασία Βιγιαφάνες-Παν. Βλαχοδήμου και τον Λέτο με θεαματική κεφαλιά στο 75΄. Αυτές οι δύο φάσεις ήταν υπέροχες και έβαλαν τις βάσεις για την πρόκριση, με κερασάκι ένα δεύτερο γκολ του Λέτο με πέναλτι που κέρδισε ο Βλαχοδήμος από τον Λαζαρίδη στο 90΄. Ο Αργεντινός γνώρισε την αποθέωση όπως και ο Μπεργκ την ώρα της αλλαγής του, αλλά πολλά χειροκροτήματα κέρδισαν και ο πολύ σοβαρός Ευαγγέλου και ο ιδιαίτερα ορεξάτος Χατζηγιοβάννης. Ο κόσμος τους αντάμειψε με πολλή ζεστασιά από την εξέδρα, παρά την γκρίνια του μέχρι να μπει το πρώτο γκολ. «Είμαι ικανοποιημένος και από το αποτέλεσμα, από τους νεαρούς Ευαγγέλου, Χατζηγιοβάννη και κάποιους που δεν παίζουν πολύ. Κάποια πράγματα μπορούμε να τα κάνουμε καλά και κάποια όχι τόσο. Θα γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια» τόνισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. «Κρατάω το α΄ ημίχρονο, τυπική διαδικασία η ρεβάνς» δήλωσε από την πλευρά του ο Σπύρος Μπαξεβάνος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Χουχούμης, Μπουμάλ (60΄ Λέτο), Μπεργκ (79΄ Ρινάλντι), Μαρινάκης, Λουντ, Βιγιαφάνες (74΄ Χατζηγιοβάννης), Τελάντερ, Μέστο, Ευαγγέλου, Βλαχοδήμος.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Λαζαρίδης, Γκούμας, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Τσερκέζος, Μίλιτς, Μαρτίνεθ (77΄ Σταθάκης), Κίκε (63΄ Μάντζης), Τσοντάκης, Σίλβα, Μούσα (71΄ Θέος).

• «Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε συμφωνία ή δέσμευση του Παναθηναϊκού με την πλευρά του Ανσαριφάρντ. Το ίδιο ισχύει και για τον Μασούντ. Αν δεν αποδεσμεύσουμε θέση μη κοινοτικού, δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοιου είδους συμφωνίες ή να αναλαμβάνουμε δεσμεύσεις. Εξ ου και η διάψευση για τα ραντεβού που είχαν γραφτεί για τον Μασούντ» τόνισαν κύκλοι του Παναθηναϊκού, αναφορικά με όσα ακούστηκαν σχετικά με το ενδιαφέρον για τους δύο Ιρανούς του Πανιωνίου. ΧΡHΣTOΣ KONTOΣ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή