Κυριαρχία Interamerican σε οδική, ιατρική βοήθεια

Κυριαρχία Interamerican σε οδική, ιατρική βοήθεια

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με 1,4 εκατ. πελάτες στην οδική και την άμεση ιατρική (προσωπική) βοήθεια, η Interamerican κυριαρχεί στον ασφαλιστικό κλάδο βοήθειας με μερίδιο αγοράς 31,9% βάσει των μεικτών εγγεγραμμένων ασφαλίστρων, που δημοσιεύει η Ενωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος. Συνολικά η εταιρεία ανταποκρίθηκε κατά το 2016 σε 430.906 περιπτώσεις κλήσεων και για τους δύο τομείς βοήθειας. Η «άμεση δράση» της εταιρείας αποτυπώνεται στα στοιχεία για τη συχνότητα των περιστατικών και την ταχύτητα εξυπηρέτησής τους, βάσει των οποίων η εταιρεία ανταποκρίνεται σε 1.180 περιπτώσεις κατά μέσον όρο σε καθημερινή βάση. Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή Βοήθειας της Interamerican, Γιώργο Βαλαή, «το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης καταγράφεται στους υψηλούς δείκτες ικανοποίησης των πελατών (92%) και σύστασης της εταιρείας σε τρίτους (72%)».

Η παροχή βοήθειας από την Interamerican παρουσίασε αλματώδη αύξηση κατά 31,7% την περασμένη χρονιά, που οφείλεται κυρίως στις ανάγκες για οδική βοήθεια, δεδομένου ότι η παροχή άμεσης ιατρικής αυξήθηκε κατά 2,4%. Ειδικότερα, στην οδική βοήθεια παρασχέθηκαν πέρυσι υπηρεσίες σε 406.091 περιστατικά, ενώ στην άμεση ιατρική βοήθεια ανταποκρίθηκε σε 24.815 κλήσεις. Η οδική βοήθεια της Interamerican, με στόλο 218 ιδιόκτητων οχημάτων κάθε τύπου και 65 συνεργασίες με παρόχους υπηρεσιών, διαθέτει πανελλαδικό δίκτυο με 111 σημεία εξυπηρέτησης. Επισημαίνεται ότι η εταιρεία είναι πάροχος υπηρεσιών και σε άλλες ασφαλιστικές εταιρείες, ενώ είναι αποκλειστικός πάροχος και σε τέσσερις αυτοκινητοδρόμους της χώρας, καθώς και στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή