Παραγοντική ενίσχυση και στροφή σε Πλατανιά

Παραγοντική ενίσχυση και στροφή σε Πλατανιά

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κοινή εμφάνιση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Τάκη Μπαλτάκο στην εξέδρα των επισήμων της Λεωφόρου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, προανήγγειλε από την Κυριακή το βράδυ τη συνεργασία τους στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Το μεσημέρι της Δευτέρας ήλθε η επιβεβαίωση με ανακοίνωση της ΠΑΕ. Ο κ. Μπαλτάκος, επί σειράν ετών σημαντικό στέλεχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά έμπειρος παράγοντας και στον χώρο του ποδοσφαίρου από τα χρόνια της ΕΠΑΕ, ανέλαβε καθήκοντα αντιπροέδρου της ΠΑΕ, με στόχο κυρίως τη θωράκιση της ομάδας σε θεσμικό επίπεδο, με τον ίδιο να δηλώνει: «Ευχαριστώντας τον κ. Αλαφούζο για την πρότασή του, αναλαμβάνω καθήκοντα αντιπροέδρου με πλήρη επίγνωση της λαμπρής ιστορίας του συλλόγου, με συναισθηματική φόρτιση αντίστοιχη του βάρους και της ευθύνης που η θέση αυτή συνεπάγεται, με διάθεση πάντα ενωτική και με ακλόνητη την πεποίθηση ότι η βέβαιη επάνοδος του Παναθηναϊκού στη θέση που δικαιωματικά του ανήκει, σε Ελλάδα και Ευρώπη, θα είναι στέρεη, μόνιμη και θεσμική».

• Κουτρουμπής και Μέστο παραμένουν νοκ άουτ από τον αγώνα της Πέμπτης με τον Πλατανιά στη Λεωφόρο, ενώ ο Μολέντο ίσως προλάβει. Και οι τρεις δεν ήταν διαθέσιμοι στο ισόπαλο 0-0 με την ΑΕΚ, γεγονός που έδωσε χώρο στους Ευαγγέλου και Μαρινάκη να μπουν στην ενδεκάδα, κάνοντας καλή εμφάνιση. Ο Ζέκα εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει.

• Κάτι ο φόβος των τρομοκρατικών χτυπημάτων στην Τουρκία, κάτι η πρόταση που δεν τον ικανοποίησε, χάλασαν τον δανεισμό του Ιβανόφ στην Γκαζιάντεσπορ. Ο Βούλγαρος αμυντικός συνεχίζει την αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του.

• Ο Ανδρέας Λαγωνικάκης επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, στελεχώνοντας το τμήμα σκάουτινγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή