Σαμαράς: Η χώρα βρισκόταν μια ανάσα από την έξοδο από την κρίση

Σαμαράς: Η χώρα βρισκόταν μια ανάσα από την έξοδο από την κρίση

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το προσφιλές στον ΣΥΡΙΖΑ και στην κυβέρνηση αφήγημα ότι για όλα φταίει ο Β. Σόιμπλε αποδομεί ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος σε συνέντευξή του κατηγορεί τον πρωθυπουργό για το πισωγύρισμα της χώρας και την πτώση της δικής του κυβέρνησης, ενώ επαναλαμβάνει τη στήριξή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Δεν φταίει κανένας “ξένος” που ο κ. Τσίπρας αύξησε το χρέος μας κατά δεκάδες δισεκατομμύρια!» σημειώνει ο κ. Σαμαράς (στο newpost.gr), χρεώνοντας τον λογαριασμό που αυξάνεται για τους Ελληνες πολίτες στα λάθη και στις «ιδεοληψίες» της κυβέρνησης. Κατηγορεί ακόμη την κυβέρνηση για τις μεταρρυθμίσεις που δεν εφαρμόζονται, ενώ οι φόροι αυξάνονται, και δεν κρύβει την πικρία του για το γεγονός ότι η χώρα βρισκόταν μια ανάσα από «την οριστική έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια», αλλά όλα ανατράπηκαν εξαιτίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Σαμαράς επαναλαμβάνει τη στήριξή του προς τον πρόεδρο της Ν.Δ., υπογραμμίζοντας ότι συμφωνεί με το αίτημά του για εκλογές, ενώ αναφερόμενος στη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, αναγνωρίζει τη συμβολή του Ευ. Βενιζέλου, σημειώνοντας ότι «συνεργαστήκαμε πολύ καλά υπηρετώντας υπό αντίξοες συνθήκες το εθνικό συμφέρον». Εντονη ήταν η αντίδραση του Μαξίμου, το οποίο κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά ότι «αμετανόητος υπερηφανεύεται για τις καταστροφικές πολιτικές που εκπόνησε με τον κυβερνητικό του εταίρο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή