Ντέρμπι Απόλλωνα – ΟΦΗ στη Ριζούπολη

Ντέρμπι Απόλλωνα – ΟΦΗ στη Ριζούπολη

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εννέα αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Φούτμπολ Λιγκ, εξαιρουμένου του αγώνα των Τρικάλων με τον Κισσαμικό που αναβλήθηκε χθες λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Οπως είναι φυσικό, οι αναβολές που υπήρξαν σε πολλά παιχνίδια τις προηγούμενες ημέρες έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στο πρωτάθλημα, δεδομένου ότι η σεζόν βρίσκεται στην 11η αγωνιστική, αλλά υπάρχουν ομάδες που έχουν παίξει εννέα ή οκτώ παιχνίδια.

Μεγάλος κερδισμένος του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, είναι αναμφίβολα ο Απόλλων Σμύρνης που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος αήττητος με 8 νίκες και 2 ισοπαλίες. Στη σημερινή αναμέτρηση που είναι από τις σημαντικότερες της αγωνιστικής, ο Απόλλων φιλοξενεί τον ΟΦΗ στη Ριζούπολη, με στόχο ακόμη μία νίκη που θα τον εδραιώσει στην κορυφή. Οι Κρητικοί προέρχονται από 2 συνεχόμενες νίκες και ο αγώνας με την «ελαφρά ταξιαρχία» είναι ιδιαίτερα κρίσιμος για την ομάδα του Νίκου Νόμπλια που θέλει να δείξει πως αποτελεί μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους την άνοδο.

Ο Αρης φιλοξενεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Πανσερραϊκό, σε έναν αγώνα μεγάλης βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας. Η ομάδα των Σερρών είχε στερήσει πρόπερσι τη άνοδο του Αρη στη δεύτερη εθνική κατηγορία και σίγουρα οι Θεσσαλονικείς θα αναζητήσουν μια άτυπη ρεβάνς. Ο Αρης ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Πίτου Γκρασία που θα γυμναστεί εντατικά τις επόμενες μέρες, προκειμένου να είναι έτοιμος στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής: Στις 13.30: Πανελευσινιακός – Καλλονή. Στις 15.00: Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ, Καλλιθέα – Αναγέννηση Καρδίτσας, Λαμία – Αχαρναϊκός, Πανθρακικός -Αγροτικός Αστέρας, Σπάρτη – Παναιγιάλειος και Χανιά – Αιγινιακός. Στις 17.00, ο Αρης υποδέχεται τον Πανσερραϊκό.

Στη βαθμολογία ο Απόλλων Σμύρνης έχει 26 βαθμούς σε 11 παιχνίδια και ακολουθούν: Λαμία 22 (9), Αρης 20 (9), ΟΦΗ 20 (10), Αγροτικός Αστέρας 16 (9), Αχαρναϊκός 14 (10), Σπάρτη 13 (9), Πανσερραϊκός 13 (9), Τρίκαλα 12 (9), Κισσαμικός 12 (10), Παναιγιάλειος 11 (10), Πανθρακικός 11 (10), Αιγινιακός 10 (10), Αναγέννηση Καρδίτσας 8 (8), Καλλιθέα 7 (10), Χανιά 7 (8), Καλλονή 6 (10) και Πανελευσινιακός 3 (10). Στην Γ΄ Εθνική υποβιβάζονται οι τελευταίες τέσσερις της βαθμολογίας, ενώ στη Σούπερ Λίγκα ανεβαίνουν οι πρώτες δύο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή