Φώφη Γεννηματά: «Επιχειρείτε να φτιάξετε το ΣΥΡΙΖΑ news»

Φώφη Γεννηματά: «Επιχειρείτε να φτιάξετε το ΣΥΡΙΖΑ news»

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αναφορές στις προηγούμενες κυβερνήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά πως «τα πρωτογενή πλεονάσματα των προηγούμενων κυβερνήσεων είχαν πρόβλεψη για ανάπτυξη στη διετία στο 6% ενώ εσείς φέρατε την ύφεση» η κ. Γεννηματά θέλησε να καταδείξει την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.

Η κ. Γεννηματά τόνισε απευθυνόμενη στον Αλέξη Τσίπρα πως «η κυβέρνησή σας είναι ηττημένη ηθικά και πολιτικά. Υπογράφετε ό,τι σας έχει ζητηθεί και χορεύετε στον ρυθμό των πιο συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης. Ήδη φαίνεται πως συζητάτε πρόσθετα επώδυνα μέτρα

Η κ. Γεννηματά χαρακτήρισε ακόμα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ «αναξιόπιστη, ανίκανη και αναποτελεσματική», και σημείωσε πως «βρίσκεστε στα πρόθυρα συνθηκολόγησης και χορεύετε στον ρυθμό των πιο συντηρητικών δυνάμεων».

Η πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ είπε ακόμα με αφορμή τα δύο χρόνια από την εκλογή Τσίπρα πως «δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας, ούτε μία Ελληνίδα που θα γιορτάσει».

Όσον αφορά το θέμα της προ ημερησίας, που είναι οι αγρότες η κ. Γεννηματά τόνισε πως «και στους αγρότες τάξατε λαγούς με πετραχήλια και τους εξαπατήσατε. Μέσα σε τόσο λίγο χρόνο πάρθηκαν τόσα αρνητικά μέτρα για τον πρωτογενή τομέα που οι άνθρωποι στην ύπαιθρο αισθάνονται ότι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα».

H κ. Γεννηματά εξαπέλυσε ακόμα σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για τις εξελίξεις στον ΔΟΛ, αλλά και για την αγροτική πολιτική άσκησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά στην προ ημερησίας συζήτηση που διεξάγεται στη Βουλή.

«Τώρα επιχειρείτε να φτιάξετε το ΣΥΡΙΖΑ news. Αφού δεν καταφέρατε να τον επιβάλετε στο ΕΣΡ τώρα προσπαθείτε να επιβάλετε τον κ. Μουλόπουλο στον ΔΟΛ», είπε, προσθέτοντας ότι «ένα υπερχρεωμένο μέσο γίνεται υποχείριο της κυβέρνησης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή