Νέα μεγάλη πρόκληση για ΠΑΟ στην Τουρκία

Νέα μεγάλη πρόκληση για ΠΑΟ στην Τουρκία

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη «φωλιά» της Φενέρμπαχτσε και του πρώην προπονητή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και απέναντι στην ισόβαθμη τουρκική ομάδα (10 νίκες-7 ήττες) θα δοκιμαστεί σήμερα (19.30) ο Παναθηναϊκός Superfoods, ορμώμενος από την πρόσφατη νίκη-πρόκριση στον ημιτελικό Κυπέλλου και διαθέτοντας αυξημένη αυτοπεποίθηση. Αμφότεροι οι αντίπαλοι βρίσκονται σε τροχιά πρόκρισης στα πλέι οφ, ύστερα από 17 αγωνιστικές και διεκδικούν θέση στην πρώτη τετράδα για να εξασφαλίσουν και πλεονέκτημα έδρας. Οι «πράσινοι» μπορεί να υπερασπιστούν διαφορά εννέα πόντων σε περίπτωση ήττας τους από τη Φενέρ, ώστε να έχουν αβαντάζ σε πιθανή διπλή ισοβαθμία. Ο Τσάβι Πασκουάλ απέφυγε τις αναλύσεις για τη Φενέρ, υποστηρίζοντας ότι είναι δεδομένες οι δυσκολίες της αντιπάλου του ΠΑΟ.

«Προσπαθούμε να χτίσουμε. Μπορούμε να βελτιωθούμε περισσότερο και να παίξουμε καλύτερα» κατέληξε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods, ενώ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς υπογράμμισε ότι «είναι μεγάλη ευκαιρία να παίξουμε με χαρακτήρα και να δείξουμε ποια είναι η Φενέρ». Οι «πράσινοι» δημοπράτησαν τη φανέλα του Κέι Σι Ρίβερς που φόρεσε στον πρόσφατο ημιτελικό Κυπέλλου στην πλατφόρμα του «Charity Idols». Σήμερα θα παίξουν (18η αγ.): ΤΣΣΚΑ – Μπάμπεγκ, Μακάμπι – Ερ. Αστέρας, Αρμάνι – Γκαλατασάραι, Μπαρτσελόνα – Εφές.

• Βίντεο με 14 φάσεις, για τις οποίες υποστηρίζει ότι υπήρξαν διαιτητικά λάθη για τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, έδωσε στη δημοσιότητα η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ και ενώ η προσοχή της ομάδας έχει στραφεί στον αυριανό αγώνα με την Μπασκόνια, στο ΣΕΦ. Αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού επισκέφθηκε παιδιά που νοσηλεύονται στο Παιδιατρικό τμήμα του Ιατρικού Αθηνών και μοίρασε δώρα.

• Το καθοριστικό τρίποντο του Ούκιτς (1΄ 14΄΄ πριν από τη λήξη) «σφράγισε» τη νίκη της ΑΕΚ επί της Παρτιζάν (65-69) στο Βελιγράδι και πλέον κατέχει την τρίτη θέση του 5ου ομίλου και μπορεί να προκριθεί ως δεύτερη στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λίγκ, αν νικήσει τη Ζιελόνα Γκόρα στην Αθήνα για την τελευταία αγωνιστική. Εξαιρετική εμφάνιση του Λαρεντζάκη (14 π.) που είχε «συνοδοιπόρους» τους Ούκιτς (12 π.) και Τσαλμπούρη (10 π.)

• Ο ΠΑΟΚ «επέστρεψε» στη διεκδίκηση της νίκης κόντρα στην Ολντενμπουργκ, που προηγήθηκε μέχρι και με διαφορά 23 πόντων (34-57 στο 26΄), αλλά δεν απέφυγε την ήττα (79-82) στην Πυλαία και θα πρέπει να νικήσει τη Βέντσπιλς (4η θέση) για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Σάιμπερτ, ΜακΦάντεν και Πέινερς σκόραραν 16 πόντους έκαστος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή