Επιστρέφει στην… Ελλάδα το Κύπελλο του βόλεϊ

Επιστρέφει στην… Ελλάδα το Κύπελλο του βόλεϊ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί του κυπέλλου της Λίγκας του βόλεϊ. Η διοργάνωση είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην Κύπρο, αλλά ο υπουργός Δημόσιας Τάξης της χώρας, Ιωνάς Νικολάου, αρνήθηκε να δώσει το «πράσινο φως», διότι φοβήθηκε ότι μπορεί να υπάρξουν επεισόδια.

Οι ημιτελικοί, εκτός απροόπτου (εκκρεμεί η απόφαση για την τηλεοπτική κάλυψη), θα διεξαχθούν στις 25 Ιανουαρίου. Οι ομάδες που θα βρεθούν αντιμέτωπες (σε μονούς αγώνες) θα είναι: ΠΑΟΚ – Ηρακλής (Θεσσαλονίκη, γήπεδο ΠΑΟΚ), Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (Αθήνα, «Μελίνα Μερκούρη»). Φιλάθλους θα έχει μόνο ο γηπεδούχος. Ο τελικός της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 28 Ιανουαρίου (19.30).

Οι εκπρόσωποι της Λίγκας πριν από ένα χρόνο είχαν έρθει σε συμφωνία με την Ομοσπονδία της Κύπρου για να διεξαχθούν οι αγώνες στη Λευκωσία. Είχαν ορίσει ημερομηνίες και υπήρχε προπώληση εισιτηρίων. Η τελική απόφασή, όμως, ανήκε στον υπουργό Δημοσίας Τάξης, ο οποίος ήταν αρνητικός. «Ακυρώθηκε μια γιορτή στηριζόμενη σε φήμες περί επεισοδίων. Δεν πρυτάνευσε η λογική. Γνωρίζαμε εξαρχής για τις αντιδράσεις του υπουργού, αλλά είχαμε διαβεβαιώσεις ότι θα αλλάξει γνώμη. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τις ομάδες και τους αθλητές», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Λίγκας Π. Ταρνατόρος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή