Στις 20.00 το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ

Στις 20.00 το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τα ενημερωτικά ανακλαστικά που επέδειξε, καλύπτοντας τα μεγάλα γεγονότα, αλλά και με την προβολή του μουσικού τάλεντ σόου «The Voice of Greece» αύξησε την τηλεθέασή του και πλέον επιδιώκει να βελτιώσει περαιτέρω τη θέση του. Ο λόγος γίνεται για τον ΣΚΑΪ, που από τα μέσα Φεβρουαρίου προχωρεί σε αναδιάταξη του προγράμματός του, μεταφέροντας νωρίτερα το κεντρικό του δελτίο ειδήσεων, καθώς καταφθάνουν τα live του «The Voice of Greece», το «Survivor» και άλλες ολόφρεσκες παραγωγές.

Ας δούμε, όμως, τις αλλαγές και τις προσθήκες με τη σειρά: από τη Δευτέρα 13/2 αλλάζει το ραντεβού για το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, που θα βλέπουμε πλέον στις 20.00, απέναντι από αυτό του Star. Τα Νέα του ΣΚΑΪ στις 21.00 να σημειώσουμε πως, κατά τη Nielsen, μεταξύ 1/9/2016 – 11/1/2017 είδαν κατά μέσον όρο 526.000 άτομα (13,1% επί των ανοικτών τηλεοράσεων) σε 131 εμφανίσεις. Το ίδιο διάστημα οι Ειδήσεις του Star στις 19.50 προσείλκυσαν 658.000 (19%).

Πριν από το κεντρικό δελτίο καθημερινά θα προβάλλεται ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεπαιχνίδια της ελληνικής TV, το Μεγάλο Παζάρι, που τη δεκαετία του ’90 παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, και θα βλέπουμε με παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Στις νέες αφίξεις είναι και η χιουμοριστική εκπομπή «Ροντέο» με τους Βαγγέλη Περρή, Αθηναΐδα Νέγκα και Αννα Μαρία Βέλλη, η οποία θα ρίχνει μια λοξή ματιά στην πολιτικοοικονομική επικαιρότητα και όχι μόνον. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος συνεχίζει να λέει συντονιστείτε στον «ΣΚΑΪ στις 3», όμως αμέσως μετά το μεσημβρινό δελτίο, έπειτα θα έχει «Chef στον αέρα» με την Ελένη Ψυχούλη.

Για τους λάτρεις του «The Voice», να σημειώσουμε ότι μετά τα battles, που ολοκληρώνονται την Τετάρτη, αρχίζουν τα τρία νοκ άουτ, στα οποία οι υποψήφιοι διεκδικούν την πρόκριση στα τέσσερα live που θα βλέπουμε κάθε Πέμπτη, ερμηνεύοντας σε τριάδες ένα διαφορετικό τραγούδι έκαστος, ενώ ο κάθε κόουτς θα μπορεί να διασώζει από δύο διαγωνιζόμενους.

Το «Survivor» έρχεται τη Δευτέρα 13/2 και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη. Θα πραγματοποιηθεί στον Αγιο Δομήνικο, ενώ θα λάβουν μέρος 24 παίκτες, εκ των οποίων οι μισοί θα είναι celebrities. Στην παρουσίαση θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης («World Party»). Εσείς πόσους ακόμη λόγους βρήκατε για να συντονιστείτε στον ΣΚΑΪ;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή