Κρεμλίνο: Σύντομα η πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν-Τραμπ

Κρεμλίνο: Σύντομα η πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν-Τραμπ

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Κρεμλίνο δήλωσε τη Δευτέρα πως αναμένεται σύντομα να συμφωνηθεί η ημερομηνία για την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και του νέου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πέσκοβ, δεν υπάρχει προς το παρόν καμία πληροφορία για το πότε οι δύο ανδρες θα συναντηθούν από κοντά.

Ο Πέσκοβ ανέφερε πως οι επαφές μεταξύ Μόσχας και Ουάσινγκτον σχετικά με τον προσδιορισμό της ημερομηνίας γίνονται από το ρωσικό ΥΠΕΞ.

«Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλήσουμε για τις λεπτομέρειες της πιθανής συνεργασίας μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ στη μάχη κατά του ISIS», απάντησε ο Πέσκοβ σε σχετική ερώτηση των δημοσιγοράφων. 

Παράλληλα, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, δήλωσε νωρίτερα σήμερα πως οι απόψεις του Τραμπ σε πολλά γεωπολιτικά ζητήματα συμπίπτει με το πως βλέπει ο Ρώσος πρόεδρος τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή