Το νέο Megane στο Δίκτυο της Renault

Το νέο Megane στο Δίκτυο της Renault

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 17 και 18 Ιανουαρίου, στην πόλη του Ναυπλίου, η Teoren Motors B. N. Θεοχαράκης παρουσίασε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών της το νέο Renault MEGANE.

Στις δύο ημέρες του συνεδρίου οι εκπρόσωποι των Εξουσιοδοτημένων Διανομέων είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν το νέο μοντέλο και να ανακαλύψουν τις δυνατότητες και τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά του που το καθιστούν ως την πλέον προηγμένη και ολοκληρωμένη πρόταση στην κατηγορία.  

Το υψηλό τεχνολογικό υπόβαθρο του νέου μοντέλου, εκτός των άλλων, περιλαμβάνει και μια σειρά συστημάτων που ως στόχο έχουν την ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης. Στα πλαίσια της παρουσίασης οι εκπρόσωποι του Δικτύου είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ένα πρωτότυπο διαγωνισμό οικονομίας, του οποίου η διαδρομή περιλάμβανε μερικά από τα ομορφότερα σημεία της πόλης του Ναυπλίου. Αρωγός στην προσπάθεια των διαγωνιζόμενων ήταν και η λειτουργία ECO2 του συστήματος RLink2, η οποία μέσω της πολυλειτουργικής οθόνης των 8,7 ιντσών δίνει σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για την κατανάλωση, αλλά και συμβουλές για τη μείωσή της. Παρά το ότι το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής διεξήχθη σε σημεία με σημαντική κίνηση, οι περισσότεροι οδηγοί κατάφεραν να πετύχουν επίπεδα κατανάλωσης κάτω από τα 5 λίτρα/100χλμ. Νικητής του διαγωνισμού ECO2 fuel economy challenge αναδείχθηκε ο κ. Τερζής, Επίσημος Διανομέας και Επισκευαστής στο Ν. Λακωνίας με κατανάλωση μόλις 4,4λίτρων/100χλμ! Την δύο θέσεις της τριάδας συμπλήρωσαν η κ. Θαγγοπούλου (Ξάνθη) και ο κ. Μπεντενίτης (Ναύπλιο).        

Το κοινό μπορεί να ανακαλύψει και να οδηγήσει το νέο Renault MEGANE σε όλο το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων της Renault.

(http://www.renault.com.gr/dealerlocatorTool.html)       

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή