Ημιτελικός των «αιωνίων» σήμερα στο Κύπελλο του βόλεϊ

Ημιτελικός των «αιωνίων» σήμερα στο Κύπελλο του βόλεϊ

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη λάμψη που περικλείει τον χαρακτηρισμό «αγώνας αιωνίων» διεξάγεται σήμερα το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό, για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου της Λίγκας του βόλεϊ. Οι δύο ομάδες θα «συναντηθούν» στου Ρέντη (19.00) με στόχο την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Ο αγώνας θα είναι νοκ άουτ.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα βρεθούν αντιμέτωποι για πρώτη φορά σε ημιτελικό του Κυπέλλου της Λίγκας. Οι «πράσινοι» δεν έχουν αγωνιστεί ξανά στη φάση των «4». Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στην κατοχή τους τρία τρόπαια.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση. Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος ύστερα από 14 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και έχει ηττηθεί μόνο από τη Σουργκούτ για το κύπελλο Συνομοσπονδίας. «Είμαστε έτοιμοι και σε καλή κατάσταση για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που θα κρίνει πολλά για τον πρώτο στόχο της σεζόν. Εχουμε αβαντάζ έδρας αλλά πρέπει να παίξουμε καλά για να το εκμεταλλευθούμε. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να μας υποστηρίξει», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν.

Σε αγωνιστική φόρμα βρίσκονται και οι παίκτες του Παναθηναϊκού και η πρόσφατη νίκη επί του Παμβοχαϊκού έχει τονώσει περισσότερο το ηθικό τους. «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που θα αγωνιστούμε στο “φάιναλ-4” του Κυπέλλου της Λίγκας. Στόχος μας είναι η νίκη ώστε να παίξουμε στον τελικό. Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι και από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση», τόνισε ο διαγώνιος της ομάδας Πέπε Γκονζάλες.

Η ομάδα που θα προκριθεί στον τελικό του Σαββάτου θα έχει πλεονέκτημα έδρας. Ο άλλος ημιτελικός, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ηρακλή, θα διεξαχθεί αύριο στη Θεσσαλονίκη.

• Για τους «16» του Τσάλεντζ Καπ γυναικών, ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στo Τσανάκαλε (Tουρκία) με αντίπαλο την τοπική ομάδα. Tα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών: Ολυμπιακός – Εθνικός 3-0, Παναθηναϊκός – Παμβοχαϊκός 3-0, Ηρακλής – Κύζικος 3-1, Ορεστιάδα – Φοίνικας 0-3, Ηρακλής – ΠΑΟΚ 1-3. Α1 γυναικών (14η): ΠΑΟ – Αρης 3-0, Ελπίδα Αμπ. – Θήρα 3-2, Θέτις – Ηλιούπολη 2-3, Μακεδόνες – ΑΕΚ 3-1, Μαρκόπουλο –  Ολυμπιακός 0-3, Πανναξιακός – Αίας 3-0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή