Αντιπαράθεση ΕΡΤ – Νέας Δημοκρατίας

Αντιπαράθεση ΕΡΤ – Νέας Δημοκρατίας

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κόντρα μετάξύ Νέας Δημοκρατίας και ΕΡΤ προκάλεσε σχόλιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή περί αναζήτησης σχολιαστών από τη δημόσια τηλεόραση, για τα δελτία και τις ενημερωτικές της εκπομπές.

«Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η ΕΡΤ αναζητεί σχολιαστές για τα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές της. Για να μην κουράζονται, μιας και φαίνονται οι στόχοι τους, τους λέμε μόνο ένα: Ας μην ξεχάσουν τον Λάκη Λαζόπουλο, τον Κώστα Βαξεβάνη και τον Βασίλη Μουλόπουλο», ανέφερε η Πειραιώς σε ανακοίνωσή της.

Απαντώντας, η κρατική ραδιοτηλεόραση επισήμανε ότι «το υψηλού επιπέδου χιούμορ, η φινετσάτη ειρωνεία, η πολιτική οξυδέρκεια, σε συνδυασμό με το λακωνικό ύφος της γραφής, αναδεικνύουν περίτρανα το συγγραφικό ταλέντο του συντάκτη της ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Επαξίως, λοιπόν, μπορεί να διεκδικήσει μία από τις θέσεις των σχολιαστών στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ».

Με μία ανάρτηση στο twitter ανταπάντησε ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης σε ανακοίνωση της ΕΡΤ. «Προς #ert: Non paper βγάζει το Μαξίμου. Μάλλον μπερδεύτηκε το κέντρο αποστολής και το έστειλαν σήμερα από την Αγ. Παρασκευή! Μην καρφώνεστε!», σχολίασε στον λογαριασμό του κ. Λαζαρίδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή