Μεταγραφές τέλος, ώρα για το Κύπελλο

Μεταγραφές τέλος, ώρα για το Κύπελλο

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την απόκτηση του 23χρονου αριστερού μπακ, Βινίσιους, η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τις χειμερινές της μεταγραφές και ετοιμάζεται για το δεύτερο μισό της σεζόν ενισχυμένη συγκριτικά με το πρώτο. Ο Βινίσιους (πλήρες όνομα Βινίσιους ντε Φρέιτας Ριμπέιρο) είναι Βραζιλιάνος και ανήκε μέχρι πρότινος στη Λάτσιο. Η ιταλική ομάδα τον είχε αποκτήσει από την Κρουζέιρο το 2013 και τον είχε δώσει δανεικό κατά σειρά σε Πάντοβα, Περούτζια και Ζυρίχη. Σε αυτή την τριετία έπαιξε 44 παιχνίδια και κατέκτησε το 2015-2016 το Κύπελλο Ελβετίας, ενώ στην τρέχουσα σεζόν δεν έχει επίσημη συμμετοχή. Ο Βραζιλιάνος υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών με τους «κιτρινόμαυρους», δήλωσε ανυπόμονος να φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα της ομάδας και πήρε το νούμερο 17.

Πέραν του Βινίσιους, η ΑΕΚ ενέταξε στο δυναμικό της άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου: Τους Αϊντάρεβιτς, Αραούχο, Μεληκιώτη και Βράνιες που έχουν ήδη συμμετάσχει σε αγώνες με την Ενωση, ενώ ο επιθετικός του Πλατανιά, Γιώργος Γιακουμάκης και ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού Παναγιώτης Τσιντώτας, θα προστεθούν στο δυναμικό της ΑΕΚ το καλοκαίρι.

Σήμερα στις 19.30, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος στη ρεβάνς της νίκης της με 1-0 στη Λιβαδειά. Ο Σέρχιο Αραούχο βρίσκεται στην αποστολή και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί. Ως προς τη βασική ενδεκάδα, αυτή αναμένεται να αποτελείται από τους: Ανέστη, Μπακάκη, Λαμπρόπουλο, Κολοβέτσιο, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Xριστοδουλόπουλο, Πατίτο και Μπακασέτα.

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Αλεξ Ντε Μπάρτολο που κατείχε μέχρι πρότινος τη θέση του υπευθύνου scouting της ομάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή