Στο Αλεξάνδρειο ο τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ

Στο Αλεξάνδρειο ο τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την ομόφωνη απόφαση του Παναθηναϊκού Superfoods (που έμεινε σταθερός στην αρχική πρόταση του για διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου μπάσκετ σε πόλη και γήπεδο της Βορείου Ελλάδας) και του Αρη (που άλλαξε για τρίτη φορά την προτεινόμενη επιλογή του), το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο θα φιλοξενήσει τις δυο ομάδες στην φετινή διεκδίκηση του τροπαίου (18/2, 17.00).

Οι εκπρόσωποι των δυο ομάδων, παρουσία της Αστυνομίας και της διοργανώτριας αρχής, είχαν συμφωνήσει, πριν από μια εβδομάδα, ότι το γήπεδο της Νεάπολης στην Λάρισα θα οριζόταν ως έδρα του τελικού, εφόσον πληρούσε τις προϋποθέσεις των καμερών ασφαλείας και του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, ενώ σε διαφορετική περίπτωση, ο τελικός θα διεξαγόταν στο Ολυμπιακό στάδιο.

Η αστυνομική εισήγηση, ύστερα από την εξέταση του γηπέδου της Νεάπολης, ήταν αρνητική, αλλά η ΚΑΕ Αρης ανέτεψε μ’ έγγραφο της, την ειλλημένη απόφαση για το ΟΑΚΑ και επαναλαμβάνοντας την πρόταση των «πρασίνων», αντιπρότεινε το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο που είναι και η φυσική έδρα της, όπως το ίδιο συμβαίνει  με το ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό Superfoods.

O πολυνίκης του Κυπέλλου αποδέχτηκε την νέα πρόταση του Αρη, εξασφαλίζοντας εγγυήσεις για τον ισομερή καταμερισμό εισιτηρίων και προσκλήσεων, ενώ υπήρξε και η απαραίτητη συγκατάθεση της Αστυνομίας. Η ΕΟΚ, ύστερα από την απόρριψη της Λάρισας, πρότεινε κλήρωση για τις έδρες του Ηρακλείου και του Ολυμπιακού σταδίου, αλλά επικράτησε η ομοφωνία των δυο φιναλίστ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή