Η μάχη για τα πλέι οφ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρωτάθλημα δείχνει να αποκτά ενδιαφέρον, όχι φυσικά σε ό,τι αφορά το ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο, αλλά για τις τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στα πλέι οφ. Βέβαια, υπάρχουν τα τρία ντέρμπι εκτός έδρας για τον Ολυμπιακό, όμως για να απειληθεί, να χάσει τα πρωτεία, θα πρέπει και ο ΠΑΟΚ να κερδίσει και τα τρία.

Θεωρώ πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης με την εικόνα που παρουσιάζει την τελευταία περίοδο, τελικά θα βρεθεί στη δεύτερη θέση. Και τότε, το αφεντικό της θα αναλογιστεί την απώλεια των τριών βαθμών που οφείλεται σε δικό του λάθος.

Οσο για τις υπόλοιπες, πιστεύω πως δεν θα υπάρξει έκπληξη και θα την ακολουθήσουν, μαζί με τον Πανιώνιο, που δείχνει να «κρατάει», ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Η Ξάνθη παρουσιάζει δείγματα «κόπωσης», ο δε Πλατανιάς ξέρει πως πολύ δύσκολα θα μπορέσει να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση.

Με αυτά τα δεδομένα, το «μίνι πρωτάθλημα», αναμένεται να παρουσιάσει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι τρεις από τις τέσσερις θα είναι τα «βαριά ονόματα», που ασχέτως της αγωνιστικής τους κατάστασης, μπορούν να κάνουν την ανατροπή.

Οταν, μάλιστα, η ΑΕΚ άρχισε να βρίσκει ρυθμό, ο δε Παναθηναϊκός έδειξε πως θα μπορέσει να βρει τον δικό του, θα μένει να δούμε, κατά πόσον ο Πανιώνιος θα είναι ο… ρυθμιστής ή θα μπορέσει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή