Το Άσραμ της Βενετίας

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τον 5ο έως τον 15ο αιώνα μ.Χ. ήταν καταφύγιο μοναχών, ενώ τα τελευταία 30 χρόνια ιδιωτικός τόπος κατοικίας. Σήμερα το 300 στρεμμάτων νησάκι Santa Cristina, στην καρδιά της λιμνοθάλασσας της Βενετίας, έχει αλλάξει χρήση.

Διατίθεται προς βραχυπρόθεσμη ενοικίαση, έναντι 14.000 ευρώ την εβδομάδα, σε ταξιδιώτες που αναζητούν ένα κατάλυμα-προορισμό για τις διακοπές τους.

Οι ιδιοκτήτες του δημιούργησαν ένα αυτοσυντηρούμενο και φιλικό προς το περιβάλλον ησυχαστήριο, στη λογική ενός άσραμ, με χώρο μάλιστα για τη διδασκαλία yoga.

Εχει δικό του μποστάνι, περιβόλι, βιολογικό ιχθυοτροφείο, αμπελώνα, πόσιμο νερό και μια υπέροχη, ανακαινισμένη τριώροφη βίλα που μπορεί να φιλοξενήσει 16 επισκέπτες σε 9 υπνοδωμάτια.

Περιλαμβάνει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, με τη δυνατότητα για προσωπικό σεφ, σαλόνι, τραπεζαρία, βιβλιοθήκη, αυλή για μπάρμπεκιου, πισίνα και βέβαια μοναδική θέα στην απέραντη λιμνοθάλασσα.

www.veniceprivateisland.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή