Κόντρα Καμμένου – Μπακογιάννη για την ρίψη στεφάνου στα Ίμια

Κόντρα Καμμένου – Μπακογιάννη για την ρίψη στεφάνου στα Ίμια

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του περιφερειάχη Στερεάς Ελλάδας και του υπουργού Εθνικής Άμυνας. Αφορμή στάθηκε τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Μπακογιάννη όπου σχολιάζοντας την κίνηση του υπουργού να κάνει ρίψη στεφάνου στα Ίμια, την χαρακτήρισε «σόου». Παράλληλα άφησε αιχμή λέγοντας πως αν εννοούσε αυτά που έλεγε, να πάει στο νησί να προσγειωθεί με το ελικόπτερο και να καταθέσει εκεί στεφάνι.

Η αντίδραση του Πάνου Καμμένου ήρθε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το υπουργείο Εθνικής Αμυνας και στην οποία άφηνε αιχμές για την Ντόρα Μπακογιάννη.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο:

«Ενημερώνουμε τον κύριο Περιφερειάρχη ότι η ρίψη στεφάνου έγινε στο ακριβές σημείο θυσίας των τριών ηρώων του Πολεμικού Ναυτικού στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων. Κατά τα άλλα, μπορεί να συνεννοηθεί με τη μητέρα του, που είχε αντίθετη άποψη για την απόδοση τιμών στο σημείο που θυσιάστηκαν οι τρεις ήρωες αξιωματικοί, που επιμένει για την περικοπή 350 εκατομμυρίων από τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και βαρύνεται ως Υπουργός Εξωτερικών για την αντιμετώπιση της υπόθεσης δολοφονίας του Σμηναγού (Ι) Κωνσταντίνου Ηλιάκη».

Ο Κώστας Μπακογιάννης δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση και με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε:

«Θέλω να ευχαρίστησω τον κ. Καμμένο που μου με τιμά με επίσημη απάντηση του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, έστω και αν αυτή συνοψίζεται στη φράση "….της μάνας σου" και δεν στέκεται στην ουσία. Είμαι σίγουρος ότι με αυτόν τον Υπουργό (και τις στολές του), τα σύνορα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είναι ασφαλή. Το ίδιο εύχομαι και για τα σύνορα της χώρας. Άλλωστε εγώ, το μόνο που του ζήτησα, ήταν να…"προσγειωθεί"»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή