Τουριστικό συγκρότημα στη Μύκονο σχεδιάζει ο όμιλος Μήτση

Τουριστικό συγκρότημα στη Μύκονο σχεδιάζει ο όμιλος Μήτση

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα νέο τουριστικό συγκρότημα με διαμερίσματα και σουίτες προγραμματίζει να κατασκευάσει στη Μύκονο ο ξενοδοχειακός όμιλος Mitsis Hotels, ενώ θα προχωρήσει και στη ριζική ανακαίνιση της μονάδας Sofitel Athens Airport στην Αθήνα. Αυτό ανέφερε η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Ξενοδοχειακής Εταιρείας του Αεροδρομίου Αθηνών Α.Ε., κ. Tζένη Μήτση, σε ενημερωτική συνάντηση με δημοσιογράφους για την παρουσίαση του ανακαινισμένου εστιατορίου «Μεσογαία» στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport.

Ανακαίνιση στο Sofitel Athens Airport

Σύμφωνα με την κ. Μήτση, στο ξενοδοχείο του αεροδρομίου θα πραγματοποιηθεί σε βάθος, τουλάχιστον, διετίας επενδυτικό πρόγραμμα συνολικού ύψους 4 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών του. Η επένδυση θα γίνει σταδιακά, χωρίς να κλείσει η μονάδα. Επίσης, στα επόμενα επενδυτικά βήματα του ομίλου περιλαμβάνεται η δημιουργία τουριστικού συγκροτήματος διαμερισμάτων και σουιτών με δυναμικότητα περίπου 100 κλινών σε ιδιόκτητη έκταση περίπου 150 στρεμμάτων στη Μύκονο. Παρεμβάσεις με ανακαινίσεις έγιναν και στα ξενοδοχεία του ομίλου Rinela Beach Resort and Spa το οποίο βρίσκεται στη Κρήτη και Rodos Village Beach Hotel στη Ρόδο.

Να σημειωθεί ότι ο ξενοδοχειακός όμιλος Mitsis Hotel ιδρύθηκε το 1976 και διαθέτει, σήμερα, 17 ξενοδοχεία. Για τη φετινή σεζόν η κ. Μήτση εκτιμά, βάσει των μέχρι στιγμής στοιχείων, ότι θα εξελιχθεί ιδιαίτερα θετικά καθώς, ήδη, τα ξενοδοχεία του ομίλου καταγράφουν υψηλό αριθμό προκρατήσεων. Τα ιδιαίτερα θετικά μηνύματα για τον ελληνικό τουρισμό εκτιμά ότι οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τουρισμός της Τουρκίας γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα οι ξένοι επισκέπτες να αναζητούν ασφαλείς προορισμούς όπως η χώρα μας. Σε επίπεδο αγορών για τα ξενοδοχεία του ομίλου στις δύο πρώτες θέσεις βρίσκονται οι αφίξεις από τους Βρετανούς και Γερμανούς τουρίστες. Στη τρίτη θέση έχει αναρριχηθεί η αναδυόμενη τουριστική αγορά της Πολωνίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή