Τη Δευτέρα αρχίζει το «Survivor» στον ΣΚΑΪ

Τη Δευτέρα αρχίζει το «Survivor» στον ΣΚΑΪ

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για την τρελή εμπειρία, επειδή θέλουν να δοκιμάσουν τα όρια και τις αντοχές τους –κάποιοι αφήνοντας πίσω παιδιά– και για να διεκδικήσουν τη νίκη, που θα τους αποφέρει σε χαλεπούς καιρούς 100.000 ευρώ, πήραν τον δρόμο για τον εξωτικό Αγιο Δομίνικο και το «Survivor» του ΣΚΑΪ, που αρχίζει τη Δευτέρα, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο, στις 9 μ.μ., και θα βλέπουμε τέσσερις φορές την εβδομάδα επί τρίωρο, κάθε Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

Η διαφορά σε σύγκριση με άλλες παραλλαγές είναι ότι μεταξύ των 24 παικτών είναι και 11 πρόσωπα που έχουν γίνει γνωστά μέσα από τη δουλειά τους. Πρόκειται για αθλητές όπως ο πολίστας Κ. Κοκκινάκης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Λ. Χούτος, η αθλήτρια του μουάι τάι Μαριάννα Καλλέργη, η αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη. Επίσης συμμετέχουν ο ράπερ Bo, η παρουσιάστρια Λάουρα Νάργες, η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο ηθοποιός και μοντέλο Γ. Σπαλιάρας, ο παρουσιαστής Στ. Χανταμπάκης και ο ηθοποιός Γ. Χρανιώτης. Οκτώ από τους δεκατρείς παίκτες που επιλέχθηκαν μέσα από εκατοντάδες συμμετοχές έχουν καλή φυσική κατάσταση καθώς ο ένας είναι προπονητής θαλάσσιου σκι, ο δεύτερος ράγκμπι, ο τρίτος εκπαιδευτής καταδύσεων, άλλοι personal trainer, ενώ συμμετέχουν κι ένας επιχειρηματίας, που είχε εργαστεί ως μισθοφόρος κατά της πειρατείας στη Σομαλία, ένας μεταφραστής της κινεζικής, που κάνει πρωταθλητισμό στην ιστιοπλοΐα, δύο δίδυμες φοιτήτριες, ένα μοντέλο και μία ηθοποιός. Οι συμμετέχοντες, ηλικίας από 23 έως και 42 ετών, καλούνται να επιβιώσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο νησί, για εβδομάδες, έχοντας μαζί τους τα απαραίτητα ρούχα και βασική προμήθεια φαγητού (π.χ. αλεύρι και ρύζι). Θα αντιμετωπίσουν πέρα από την άγνωστη φύση, την πρόκληση ειδικά διαμορφωμένων παιχνιδιών, γεμάτων δράση, και δοκιμασίες, με ανταμοιβή την ασυλία, για να φτάσουν στον έναν και μοναδικό Survivor, που θα προκύψει τέλος Ιουνίου. Για αρχή θα τους δούμε να αγωνίζονται για τον τόπο διαμονής στο λιγότερο δύσβατο σημείο του νησιού και τα υλικά οικοδόμησης της καλύβας που θα τους φιλοξενήσει.

Ενα τεράστιο πρότζεκτ, με ευρήματα ανεξάντλητα, που σκοπό έχει να συνεπάρει το ελληνικό κοινό, όπως έγινε και στις 70 χώρες όπου προβάλλεται σαρώνοντας τις τηλεθεάσεις. Στην παρουσίαση θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης. Εσείς θα συντονιστείτε στον ΣΚΑΪ και για το «Survivor»;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή