Το νέο SUV Peugeot 3008 θα πρωταγωνιστήσει το 2017

Το νέο SUV Peugeot 3008 θα πρωταγωνιστήσει το 2017

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Peugeot ξεκινάει εντυπωσιακά το 2017, με μερίδιο αγοράς που άγγιξε το 7,6% για τον πρώτο μήνα της χρονιάς στα επιβατικά αυτοκίνητα και κατετάγη στην τρίτη θέση των πωλήσεων, σημειώνοντας μια δυναμική αρχή. 

Με πρωτεργάτη των πωλήσεων το Peugeot 208 –τρίτο σε πωλήσεις τον Ιανουάριο ανεξαρτήτως κατηγορίας– και με το SUV Peugeot 2008 να ακολουθεί όντας πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του, γίνεται ξεκάθαρο ότι η μάρκα θα αποτελέσει βασικό πρωταγωνιστή για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε.

Επίσης, δυνατό χαρτί για τη γαλλική φίρμα αποτελεί το νέο SUV Peugeot 3008, για το οποίο παρόλο που λανσαρίστηκε τέλος Νοεμβρίου έχουν ήδη κατατεθεί αρκετές παραγγελίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο όχημα ελεύθερου χρόνου έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει φέτος με «όπλα» του το ανατρεπτικό design, το νέας γενιάς i-Cockpit, τα προηγμένα συστήματα ασφάλειας/άνεσης και τους διακεκριμένους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου.

Η καλή πορεία της εταιρείας το 2017 οφείλεται και για τις «βάσεις» της που έθεσε το 2016, μιας και στην ελληνική αγορά σημείωσε 6.055 ταξινομήσεις επιβατικών και ελαφρών επαγγελματικών μοντέλων και το μερίδιο αγοράς ήταν 7,2%. Η αύξηση πωλήσεων ήταν 11,5% σε σχέση με το 2015.

Αντίστοιχα, η συνολική αγορά επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα παρουσίασε επίσης αύξηση της τάξεως του 3,8% με 84.518 ταξινομήσεις έναντι 81.457 την προηγούμενη χρονιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή