Σκληρές δοκιμασίες

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ωρα Ευρώπης για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, που δίνουν τις δύσκολες εξετάσεις με Οσμάνλισπορ και Σάλκε. Και η δυσκολία των δύο αγώνων αυξάνεται ακόμα περισσότερο, επειδή και οι δύο αντίπαλοι –η πρώτη 9η και η δεύτερη 11η στη βαθμολογία– προέρχονται και από πολύ πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, όπως είναι της Τουρκίας και της Γερμανίας, αλλά και λόγω της χρηματιστηριακής αξίας των ρόστερ τους.

Τα ερωτήματα για τις δύο ομάδες μας που αναμένεται να απαντηθούν αύριο, σε Καραϊσκάκη και Τούμπα, είναι αρκετά. Προέχουν όμως για τον Ολυμπιακό, αν ο Μπέντο θα «τολμήσει» να εμπιστευθεί καίριες θέσεις στους πιτσιρικάδες και φυσικά το ποιον θα επιλέξει για αντικαταστάτη του Ιντέγε. Τον βαρύ Καρντόσο, που παρά τις πολλές ευκαιρίες δεν μπόρεσε να δείξει το ελάχιστο από τη φήμη που τον συνοδεύει ή τον Ανσαριφάρντ, που όσες φορές χρησιμοποιήθηκε έδειξε πιο δραστήριος.

Σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ, ο Ιβιτς γνωρίζει πως η ομάδα του χρειάζεται να κάνει την υπέρβαση για να μπορέσει να ελπίζει στη ρεβάνς. Θεωρώ πως βασικό του μέλημα θα είναι να μη δεχθεί γκολ, αφού η άμυνα είναι η «Αχίλλειός του πτέρνα». Οσο για την επίθεση, πιστεύω πως έχει τις δυνατότητες να παραβιάσει την εστία της γερμανικής ομάδας.

Αρκεί να μπορέσουν οι παίκτες του να αυξήσουν την αποτελεσματικότητά τους, σε σχέση με τις ευκαιρίες που δημιουργούν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή