Απέσυραν τις υπογραφές τους οι βουλευτές της ΝΔ για το «Τάμα του Έθνους»

Απέσυραν τις υπογραφές τους οι βουλευτές της ΝΔ για το «Τάμα του Έθνους»

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποσύρθηκαν οι υπογραφές των 16 βουλευτών της ΝΔ που συνυπέγραφαν ερώτηση με τους Νίκο Νικολόπουλο και Δημήτρη Καμμένο για την εκπλήρωση του «Τάματος του Έθνους περί ανεγέρσεως Ιερού Ναού του Σωτήρος Χριστού στην Αθήνα».

Η απόσυρση των υπογραφών των βουλευτών της ΝΔ από το κείμενο της ερώτησης έγινε γνωστή από το Γραφείο Τύπου της ΚΟ της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε έντονη αντίδραση από την ηγεσία του κόμματος, τόσο για το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ερώτησης (αφορά στην ανέγερση φαραωνικού ναού στην Αττική) όσο και για το γεγονός ότι την ερώτηση συνυπέγραφαν οι κ. Δημήτρης Καμμένος (ΑΝΕΛ) και Νίκος Νικολόπουλος (ανεξάρτητος, πρ. ΑΝΕΛ).

Οι βουλευτές ζητούσαν από τους υπουργούς Πολιτισμού και Παιδείας να απαντήσουν εάν είναι στις προθέσεις της συγκυβέρνησης η «εκπλήρωση του τάματος του έθνους, για την ανέγερση του Ναού προς έκφραση ευγνωμοσύνης προς τον Θεό για τη σωτηρία του Έθνους στην Επανάσταση του 1821».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή