Kόντρα Πάγκαλου – Δούρου για την εποχή των «αγανακτισμένων»

Kόντρα Πάγκαλου – Δούρου για την εποχή των «αγανακτισμένων»

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την προτίμηση του προς της ΝΔ δήλωσε ξανά ο Θ. Πάγκαλος μιλώντας σήμερα το πρωί στους Αταίριαστους στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.  Το πρώην κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ευθέως ότι θα ψηφίσει ΝΔ για να ηττηθεί η κυβέρνηση. Παράλληλα χαρακτήρισε ανύπαρκτο το ΠΑΣΟΚ του 5% και τόνισε ότι δεν μπορεί με αυτό το ποσοστό να συνδράμει στην ήττα της κυβέρνησης.

Όσον αφορά τα επεισόδια που είχαν γίνει εναντίον του ο κ. Πάγκαλος τόνισε πως «τότε που με γιαούρτωσαν, αν ήμουν λιγότερο ψύχραιμος θα χυνόταν αίμα» ενώ αναφέρθηκε ονομαστικά στην κ. Δούρου.

Η περιφερειάρχης απαντώντας απαντώντας σχολίασε πως «το να λέει ψέματα και να παραλογίζεται ένας πολίτης, είναι απλά μεμπτό. Το να λέει ψέματα και να παραλογίζεται, κατ’ εξακολούθηση ένας πρώην αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, αποτελεί δείγμα σήψης και κατάπτωσης. Εξηγεί πολλά για την πορεία της χώρας» και πρόσθεσε πως «τα όσα ισχυρίστηκε σήμερα στην τηλεοπτική εκπομπή «Αταίριαστοι» (ΣΚΑΪ), στους κκ Ντσούνο και Κούτρα, ο πρώην αντιπρόεδρος περί δήθεν «στοχοποίησής» του από μένα, ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή