Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Το έργο του Μπέρναρντ Σο «Αγία Ιωάννα», σκηνοθεσία της Τζόζι Ρουρκ, παρουσιάζεται σε απευθείας μετάδοση από το Donmar Warehouse του Λονδίνου, στις 9 μ.μ., στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

• Συζήτηση με τον αρχιτέκτονα και ιστορικό βιβλίου Κωνσταντίνο Στάικο και θέμα «Γνώση και βιβλιοθήκες στην εποχή του Διαδικτύου», στις 7 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο «Εν πλω» (Χαριλάου Τρικούπη 6-10, εμπορικό κέντρο Atrium).

• Παρατείνεται έως τις 19 Μαρτίου η έκθεση «Αγαπημένη Θεία Λένα. Η ζωή και το έργο της Αντιγόνης Μεταξά» στο Μουσείο Μπενάκη (Κουμπάρη 1).

• Παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Στασινάκη, προέδρου της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη, «Καζαντζάκης – Ζορμπάς. Μια αληθινή φιλία» (εκδ. Καστανιώτη) στις 8.30 μ.μ. στον «Ιανό» (Σταδίου 24).

• «Κρυφή φροντίδα: η προληπτική συντήρηση ως μέσο προστασίας» είναι το θέμα της παρουσίασης που πραγματοποιείται στις 12 το μεσημέρι στον χώρο της Αιγυπτιακής Συλλογής του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου στο πλαίσιο της δράσης «Ανοιχτό Μουσείο». Απαιτείται η προμήθεια εισιτηρίου εισόδου.

• Συζήτηση με τον πρέσβη της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν, Ραχμάν Μουσταφάγιεφ, επ’ ευκαιρία της έκδοσης του βιβλίου του «Το Αζερμπαϊτζάν ανάμεσα στις Μεγάλες Δυνάμεις (1918-1920)», στις 6.30 μ.μ. στο Ινστιτούτο Διπλωματίας και Διεθνών Σχέσεων (Ηπίτου 17β).

• Η Ιρις Καραγιάν και η ομάδα χορού ΖΗΤΑ παρουσιάζουν το έργο «Manual Solos» στις 9.15 μ.μ. στο θέατρο Πόρτα (Μεσογείων 59). Ερμηνεύει η Ιωάννα Παρασκευοπούλου.

• Αποκριάτικη συναυλία του Εργαστηρίου Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίνων με τη συμμετοχή των ερμηνευτών Μανώλη Σκουλά και Δώρας Λουίζου, στις 12 το μεσημέρι, στη Βαρβάκειο Αγορά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή