Πρόσωπα

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ακεραιότητα του θεσμού των βραβείων Γκράμι υπερασπίστηκε ο επικεφαλής της Ακαδημίας Επιστημών Ηχογράφησης Neil Portnow, απαντώντας σε όσους έσπευσαν να σχολιάσουν πως η πρόσφατη βράβευση της Αντέλ (φωτ.), αντί της Μπιγιονσέ, αντανακλούσε τον ρατσισμό των ψηφοφόρων. Τα περίπου 14.000 μέλη της ακαδημίας είναι επαγγελματίες μουσικοί και επιλέγουν τους νικητές «σχεδόν με κλειστά μάτια», υποστήριξε.

(…) Μία από τις δημοφιλέστερες μπάντες όλων των εποχών θα ξαναγίνει τετραμελής για μία βραδιά: την απόφασή του να εμφανιστεί μαζί με τους Τake That στον τελικό του σόου «Let it Shine» του ΒΒC, στις 25 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε ο Ρόμπι Ουίλιαμς. Φυσικά, το βρετανικό συγκρότημα δεν είναι μεταξύ των συμμετεχόντων, που διαγωνίζονται για την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουν σε ένα μιούζικαλ βασισμένο στην ιστορία των Take That, αλλά εκτελούν χρέη κριτικής επιτροπής.

(…) Μετά την Κιμ Καρντάσιαν, στο στόχαστρο των κακοποιών βρέθηκε και η Καναδή τραγουδίστρια Αλάνις Μόρισετ. Την περασμένη εβδομάδα, διαρρήκτες εισέβαλαν στην κατοικία της στο Λος Αντζελες και έφυγαν παίρνοντας μαζί τους κοσμήματα αξίας δύο εκατ. δολαρίων. Σε αντίθεση, βέβαια, με την Καρντάσιαν, η Μόρισετ είχε την τύχη να μη βρίσκεται στο σπίτι εκείνη τη στιγμή.

(…) Μια απρόσμενη σύμμαχο στην προσπάθειά της να πείσει τη βασίλισσα Ελισάβετ ότι τα χαρακτηριστικά καπέλα των μελών της φρουράς του Μπάκινγκχαμ δεν πρέπει να κατασκευάζονται πλέον από γούνα μαύρης αρκούδας βρήκε μια ρωσική εταιρεία που κατασκευάζει ψεύτικες γούνες. Η Πάμελα Αντερσον, ορκισμένη προστάτιδα των δικαιωμάτων των ζώων, δήλωσε πρόθυμη να βοηθήσει στην εκστρατεία για τη σωτηρία των αρκούδων του Καναδά αξιοποιώντας την «επιρροή» που έχει στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή