«Συγχαρητήρια» ΓΕΣ σε στρατιώτες που ζήτησαν να παραμείνουν στην παραμεθόριο

«Συγχαρητήρια» ΓΕΣ σε στρατιώτες που ζήτησαν να παραμείνουν στην παραμεθόριο

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μία ασυνήθιστη αίτηση προέβη αριθμός στρατιωτών, που ζήτησε να παραμείνει στην παραμεθόριο και να ολοκληρώσουν εκεί την θητεία τους, χωρίς να πάρουν μετ.αθεση σε πόλεις συμφερόντων τους. Το σπάνιο αυτό αίτημα επιβραβεύτηκε ηθικά από το ΓΕΣ που στην σχετική ανσακοίνωση αναφέρει:

«Αριθμός Στρατιωτών της 2016 E/ΕΣΣΟ που υπηρετούν σε Μονάδες του Έβρου και των νήσων του Ανατολικού Αιγαίου, εθελοντικά και με δήλωσή τους, αποποιήθηκαν του δικαιώματός τους να μετατεθούν στο εσωτερικό, σε πόλεις συμφερόντων τους και ζήτησαν να παραμείνουν μέχρι το πέρας της θητείας τους στις Μονάδες που υπηρετούν στην παραμεθόριο.

To ΓΕΣ συνεχάρη τους εν λόγω Στρατιώτες, τους απένειμε με έγγραφη διαταγή Ηθική Αμοιβή («Συγχαρητήρια») διότι, ζήτησαν να παραμείνουν στις Μονάδες τους μέχρι το πέρας της θητείας τους, αποδεικνύοντας το υψηλό φρόνημα και το ήθος τους, καθώς επίσης και την σε υψηλό βαθμό αίσθηση του χρέους και του καθήκοντος προς την Πατρίδα, και τους χορήγησε πενθήμερη τιμητική άδεια».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή