BULGARI Diagono Magnesium Chronograph

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο χρονογράφος Diagono Magnesium του οίκου Bulgari είναι αναμφισβήτητα συναρπαστικός τόσο από πλευράς εμφάνισης όσο και από πλευράς κατασκευής. Άλλωστε το ίδιο το όνομα της συλλογής στην οποία ανήκει –Diagono- από την αρχαία ελληνική λέξη «αγών», υποδηλώνει αυτό το πνεύμα ανταγωνισμού και υψηλών επιδόσεων που τον διακρίνει.

BULGARI Diagono Magnesium Chronograph-1

Κυκλοφορεί σε τέσσερις εξίσου εντυπωσιακές χρωματικές εκδοχές: μπλε, κόκκινο, γκρι και μαύρο και η κάσα του έχει διάμετρο 42,5 mm.

BULGARI Diagono Magnesium Chronograph-2

Ο Diagono Magnesium είναι κατασκευασμένος από τέσσερα υλικά υψηλής τεχνολογίας, τα οποία του χαρίζουν εξαιρετική ελαφρότητα, σκληρότητα και αντοχή.

  • Μαγνήσιο, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στην αεροδιαστημική βιομηχανία και στη Formula 1.

    BULGARI Diagono Magnesium Chronograph-3
  • Κεραμικό (στη στεφάνη), το οποίο δεν χαράζει ποτέ.

    BULGARI Diagono Magnesium Chronograph-4
  • PEEK (PolyEtherETherKetone), το οποίο είναι ένα πολυμερές που χρησιμοποιείται αντί μετάλλων στη σχεδίαση αεροσκαφών και διαστημικών σκαφών.

    BULGARI Diagono Magnesium Chronograph-5
  • Και Motorlac, μία πανίσχυρη επίστρωση, δανεισμένη από τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η οποία εκτός από προστασία προσδίδει και μία ιδιαίτερη κοκκώδη υφή, γι’ αυτό την επέλεξε η Bulgari για τους βραχίονες και τα καντράν των Diagono Magnesium.

    BULGARI Diagono Magnesium Chronograph-6

Στεγανός μέχρι 100 μ., ο χρονογράφος είναι εξοπλισμένος με τον αυτόματο Calibre B130 και φοράει μαύρο λουράκι από βουλκανισμένο καουτσούκ.

BULGARI Diagono Magnesium Chronograph-7

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Ora Kessaris (τηλ.: 210-3711020)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή