«Δεν αλλάζει τη στάση της η γερμανική κυβέρνηση για τη συμμετοχή του ΔΝΤ»

«Δεν αλλάζει τη στάση της η γερμανική κυβέρνηση για τη συμμετοχή του ΔΝΤ»

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαψεύδει με τον πιο  κατηγορηματικό τρόπο α ο επικεφαλής της Κ.Ο. των Χριστιανικών κομμάτων και στενός συνεργάτης της καγκελαρίου τις δηλώσεις του Μάνφρεντ Βέμπερ, επικεφαλής της ΚΟ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και αντιπροέδρου της Χριστιανοκοινωνική Ένωσης CSU, περί διαφαινόμενης μεταστροφής βουλευτών σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του ΔΝΤ στον ελληνικό πρόγραμμα.

Σε δηλώσεις του σήμερα στο περιοδικό Focus, ο Φόλκερ Κάουντερ προειδοποιεί την ελληνική κυβέρνηση να μην έχει αυταπάτες και ξεκαθαρίζει ότι το ΔΝΤ πρέπει να παραμείνει στο ελληνικό πρόγραμμα, ειδάλλως «δεν μπορούμε να δώσουμε το πράσινο φως για την εκταμίευση της επόμενης δόσης» όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ζήτησε για άλλη μια φορά από την Ελλάδα να τηρήσει τις δεσμεύσεις της για μεταρρυθμίσεις. «Επιμένουμε επ' αυτού», σημείωσε με νόημα και δήλωσε απογοητευμένος για το ότι η Αθήνα έχει υλοποιήσει μέχρι σήμερα το πολύ το ήμισυ των υποσχέσεών της.

Πηγή: DW

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή