Σαββατοκύριακο ελληνικού στίβου στο ΣΕΦ

Σαββατοκύριακο ελληνικού στίβου στο ΣΕΦ

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ευκαιρία να δουν τους Ελληνες αθλητές του στίβου που διαπρέπουν στις διεθνείς διοργανώσεις θα έχουν αυτό το Σαββατοκύριακο οι Ελληνες φίλαθλοι. Στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» θα διεξαχθούν τα πανελλήνια πρωταθλήματα κλειστού ανδρών και γυναικών και, μεταξύ άλλων, θα πάρουν μέρος ο Κώστας Φιλιππίδης, η Βούλα Παπαχρήστου, ο Κώστας Δουβαλίδης, η Ελισάβετ Πεσιρίδου, αλλά και η νέα γενιά του αθλήματος.

Τον κόσμο στις εξέδρες, όμως, θέλουν και οι πρωταθλητές μας, οι οποίοι ζήτησαν από τους φίλους του στίβου να βρεθούν στις κερκίδες για να τους στηρίξουν. «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας ώστε να ξεπεράσουμε τα όρια και να βρεθούμε στο μεγάλο φετινό ραντεβού, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Σερβίας. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε θέαμα. Νιώθω καλά, είμαι φρέσκια και ξεκούραστη και εκτιμώ ότι στο Βελιγράδι θα είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω μία πολύ καλή παρουσία», δήλωσε η πρωταθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου.

Παράπονα για την απουσία των Ελλήνων από τα στάδια εξέφρασε η πρωταθλήτρια των 60 μ. εμπ. Ελισάβετ Πεσιρίδου: «Οταν βγαίνω στο εξωτερικό για να κάνω αγώνες βλέπω στάδια γεμάτα και κόσμο φανατικό. Οι Ελληνες παρακολουθούν τους αγώνες μέσα από τα ΜΜΕ και όχι στα στάδια. Δεν κοστίζει το να έρθει ο γονιός με το παιδί του στο γήπεδο. Προσφέρουμε αθλητική παιδεία για την οικογένεια, θα μας χαροποιήσει να έρθει κόσμος και να γίνει μια μεγάλη γιορτή». Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Κώστας Δουβαλίδης: «Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο στάδιο. Το χειροκρότημά του θα μας δώσει δύναμη να πιάσουμε τους στόχους μας και εμείς να του το ανταποδώσουμε με καλό θέαμα».

Το αυριανό πρωινό πρόγραμμα περιλαμβάνει προκριματικές σειρές και αγώνες επιλογής, ενώ το απογευματινό (ώρα εν. 16.25) έχει τελικούς σε σφαιροβολία (Α), μήκος (Γ, Α), επί κοντώ (Γ), ύψος (Α), ενώ το απόγευμα της Κυριακής (ώρα εν. 15.15) θα διεξαχθούν οι υπόλοιποι τελικοί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή