Νέα τηλεοπτική καμπάνια: «FIX Hellas. Μία χώρα, μία μπύρα!»

Νέα τηλεοπτική καμπάνια: «FIX Hellas. Μία χώρα, μία μπύρα!»

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με νέα τηλεοπτική καμπάνια βρίσκεται στον αέρα η FIX Hellas, επισφραγίζοντας με τον πιο απλό, αυθόρμητο και συναισθηματικό τρόπο τον ρόλο της όλα αυτά τα χρόνια, ως «η μπύρα των Ελλήνων».

Η νέα ταινία πλημμυρίζει από το συναίσθημα αυθεντικών εικόνων, που συγκινούν με την απλότητά τους και αντανακλούν την ίδια στιγμή το πάθος για τη ζωή!

Ο προορισμός που άξιζε τη διαδρομή, η χαρά, οι αξίες και οι σταθερές ανάμεσα στα μέλη μιας οικογένειας, η συγκίνηση, η λαχτάρα της προσμονής, τα ελληνικά έθιμα, η ανεπιτήδευτη γιορτή που καταλήγει να μας ξεσηκώνει…

Στιγμές που φέρνουν κοντά μια ολόκληρη χώρα, με τη FIX Hellas πάντα παρούσα!

Αυτό το αυθεντικό ελληνικό «ταξίδι», ντύνεται από τη μοναδική φωνή της Δήμητρας Γαλάνη, με το τραγούδι «Εκδρομή», του Ευστάθιου Δράκου και του Νίκου Μωραΐτη.

Τη νέα καμπάνια της FIX Hellas εμπνεύστηκε η McVictor&Hamilton, ενώ την παραγωγή πραγματοποίησε η Stefi & Lynx, με σκηνοθέτη τον Αργύρη Παπαδημητρόπουλο.

Απολαύστε τη νέα τηλεοπτική καμπάνια της FIX Hellas εδώ!

FIX Hellas. Μία χώρα, μία μπύρα!

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή