Flashback στην 20η Φεβρουαρίου

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 20η Φεβρουαρίου-1

Flashback στην 20η Φεβρουαρίου-2

Στις 20 Φεβρουαρίου του 1962 ο αστροναύτης John Glenn με το Friendship 7 Mercury εκτοξεύεται από το ακρωτήριο Canaveral. Ηταν ο πρώτος Αμερικανός που μπήκε σε τροχιά γύρω από την γη, πορεία που διάρκεσε 4 ώρες και 56 λεπτά αλλά κατάφερε να κάνει τον γύρο του κόσμου μας τρεις φορές με ταχύτητα που έφτανε τα17.000 μίλια ανά ώρα. (AP Photo)

 

Flashback στην 20η Φεβρουαρίου-3

Εκείνος εκτός από την φυσική άνεση όλων των Αμερικανών είχε και τον αέρα του κινηματογραφικού αστέρα. Εκείνη προσπαθούσε σκληρά να μην δείχνει τόσο αυστηρή. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ronald Reagan προσπαθεί να χαλιναγωγήσει τον σκύλο του Lucky ενώ τον ακολουθεί η Βρετανή πρωθυπουργός Margaret Thatcher στον Λευκό Οίκο το 1985.  (AP Photo/Barry Thumma)

 

 

Flashback στην 20η Φεβρουαρίου-4

Το 1997 σε ένα από τα μεγάλα εμπορικά κέντρα του Πεκίνου με ακριβά προιόντα από την δύση, οι περαστικοί ενημερώνονται ότι ο ηγέτης τους Deng Xiaoping είναι νεκρός. (AP Photo/Vincent Yu)

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή