OTE

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι μπορεί να σημαίνουν οι "Εμπειρίες από τον ΟΤΕ";

Πολλά, αν είναι οι εμπειρίες του Παναγή Βουρλούμη, ο οποίος υπηρέτησε το δημόσιο συμφέρον από διάφορες θέσεις, με αποκορύφωμα τη διοίκηση του ΟΤΕ και την ιδιωτικοποίησή του.

Στο περιεκτικό και ευθύ κείμενό του περιγράφεται ο δύσκολος αγώνας για τον εκσυγχρονισμό ενός δυσκίνητου δημόσιου οργανισμού, τα συμφέροντα και οι παθογένειες που αντιμετώπισε, αλλά και η θετική δυναμική που δημιουργήθηκε, χωρίς την οποία θα ήταν αδύνατο το εγχείρημα να ολοκληρωθεί.

Το βιβλίο μπορεί να αποτελέσει εγχειρίδιο για τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις σε δημόσιους οργανισμούς που ακόμα εκκρεμούν, κατασπαταλώντας υλικό και ανθρώπινο κεφάλαιο όταν τα περιθώρια γι' αυτό έχουν προ πολλού εξαντληθεί. Είναι όμως και ένας «οδηγός επιβίωσης» για την επομένη γενιά άξιων Ελλήνων που, ακολουθώντας το παράδειγμα του Βουρλούμη, θα πάρει την απόφαση να μπει στο καμίνι του δημόσιου βίου.

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή