Η Ελλάδα έχει κάνει βήματα προόδου, αναφέρει ο πρόεδρος Ν. Αναστασιάδης

Η Ελλάδα έχει κάνει βήματα προόδου, αναφέρει ο πρόεδρος Ν. Αναστασιάδης

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ελλάδα έχει κάνει βήματα προόδου, εκτιμά ο Κύπριος Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης σε αποκλειστική συνέντευξη προς το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η οποία θα δημοσιευτεί αύριο.

Το γεγονός ότι η Ελλάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο «καταδεικνύεται από την αντίδραση των εταίρων στα όσα ζητά το ΔΝΤ», υπογραμμίζει ο Κύπριος Πρόεδρος και εκφράζει την ελπίδα ότι θα υπάρξει μια θετική κατάληξη.

Ο κ. Αναστασιάδης αναφέρει ότι σήμερα δεν υπάρχουν στο Κυπριακό τα δεδομένα που να δικαιολογούν επίσκεψη την επίσκεψη στην Κύπρο του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Ιδιαίτερα, σημειώνει, με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα με το Eurogroup ο χρόνος του πρωθυπουργού πρέπει να αναλώνεται σε κάτι ωφέλιμο.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης προσθέτει ότι επί καθημερινής βάσης είναι σε επικοινωνία με τον πρωθυπουργό για το Κυπριακό και ότι η συνεργασία είναι πέρα από άριστη.

(πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ) 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή